Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem sms's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Reparasjon av B&O Icepower moduler (500asp)

  Hei,
  har de siste 4 år hatt et oppsett med all lyd fra en Macbook (med alle lydfiler på ekstern Firewire disk i Apple Lossless format, styrt via iTunes. I tillegg nettradio som er mye bedre enn DAB), signal fra Macbook til Benchmark DAC1 via Toslink. Balansert ut fra Benchmarken til Acoustic Reality eAR 501 monoblokker. Det er et konsept som gir god lyd og maks brukervennlighet. Problemet mitt nå er at den ene eAR 501 forsterkeren har tatt kvelden. Den har 500asp moduler som for meg ser nokså umodifiserte ut. Jeg har målt transistorene på utgangene (trolig produserte av Farnell?), og har funnet at en transistor er gåen. Den er merket med N403DA. Etter det jeg forstår er dette en komponent som ikke finnes tilgjengelig slik at man trolig må bytte hele modulet (sic!). Er det noen der ute som har peil, og vet hvilken transistor det her er snakk om? Modulet gir nå ikke lyd ut, og både grønn LED på kort og blå LED i front står og blinker i stedet for å lyse jevnt. Er det noen som har skjema for disse modulene?

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,903
  Tagget i
  2 Innlegg

  Reparasjon av B&O Icepower moduler (500asp)

  Er rimelig sikker på at du ikke finner skjema noen plass. Snickers_is her på forumet kjenner modulene. Kanskje han kan hjelpe?
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 3. #3
  Medlem sms's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Reparasjon av B&O Icepower moduler (500asp)

  Takk!!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed