Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-interessert LuckyLuke's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2002
    Sted
    Lillehammer
    Innlegg
    70
    Tagget i
    0 Innlegg

    DDDAC 8.4V spole

    Det har blitt levert feil spole på noen DAC kits (L1 på 8.4V, sitter rett ved tower). Fargekoden på 10uH (rett) er brun-sort-sort-sølv, den på 100uH (feil) er brun-sort-brun-sølv. DC resistansen på denn er høyere slik at man får ca 1 volt drop over spolen, og den blir 85 grader varm... Tips: bytt denne med en av de andre spolene til USB kortet eller spdif kortet, de trekker lite strøm og der vil den kunne gjøre en bedre jobb. Min DDDAC begynner virkelig å låte bra nå...

    Tom :-)
    Horn, 300B SET, TVC, BuffaloIII, Squeezebox, Win7/Linux

  2. #2
    Hifi-interessert folkeb's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2005
    Innlegg
    86
    Tagget i
    0 Innlegg

    Re: DDDAC 8.4V spole

    Hmm. Det er derfor jeg fikk ca 1 v mindre inn på dac tårnet... Har det noe å si for lyden at dac tårnet får 1 v for lite? Noen erfaringer?

    Hardware: Aleph 1.2, Aleph 1.7P, DDDAC, Dynabel Euforia og Synergistic phase 2

  3. #3
    Hifi-interessert LuckyLuke's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2002
    Sted
    Lillehammer
    Innlegg
    70
    Tagget i
    0 Innlegg

    Re: DDDAC 8.4V spole

    Dynamikken blir bedre, så den "ekstra" volten er kjekk å ha...

    Horn, 300B SET, TVC, BuffaloIII, Squeezebox, Win7/Linux

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed