Manger fulltone?

anekdoten

Overivrig entusiast
Ble medlem
02.07.2006
Innlegg
522
Antall liker
23
Torget vurderinger
4
Er det noen som har erfaring med Manger sine fulltone drivere? Har hørt at det er gode saker. Hadde vært interessant å prøvd dem i horn. Vet at det finnes hornhøytalere som er spesialbygd for disse elementene.

Jeg har vært inne på nettsiden til Manger, men jeg fant ikke noen direkte link til 8" som jeg er mest interessert i. Er det noen her inne som har greie på disse driverne? Kunne tenkt meg å lest de tekniske dataene. Forresten, finnes det noen forhandlere her på bjerget?
 

Asbjørn

Rubinmedlem
Ble medlem
26.03.2006
Innlegg
36.429
Antall liker
35.214
Sted
Vingulmǫrk
Torget vurderinger
2
Hvis du sender meg en PM med din email-adresse, kan jeg godt videresende måledata til deg. Jeg fikk dem direkte fra Manger for en tid tilbake, da jeg vurderte å bygge noe rundt disse selv.
 

kaap

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.03.2004
Innlegg
3.446
Antall liker
2.630
Sted
Mo i Rana
Torget vurderinger
5
Creativ HiFi v/"Snickers-is" som i disse dager overtar Manger agenturet i norge. Mono AS hadde dette gjennom en del år.
 

OMF

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2002
Innlegg
15.850
Antall liker
8.836
Sted
Bergen
Torget vurderinger
14
Hei!

Jeg bruker jo Manger i mine høytalere og er svært godt fornøyd.

Du kan jo lese litt i tråden min så ser du litt hvordan systemet er bygd opp og du finner vel også noen lytteinntrykk fra andre.

Jeg har vel knapt hørt Manger i andre høytalere, men jeg vil vel likefullt si at aktiv deling og frekvenskorreksjon er et must!

Mvh
OMF
 
I

ijustpop

Gjest
Er ikke helt enig i at aktiv deling og romkorreksjon er et must. Manger lager jo også ferdige høyttalere. Har hørt Manger Zerobox. Den har en Manger 8" tommer som spiller ned til 140hz og en 8" til som tar seg av det under. Spilte knall i et lite rom. Bass som forventet fra en stativhøyttaler. Jeg savnet egentlig ingenting. Husk at Manger elementene krever bredbåndete, raske forsterkere.
 
R

Roysen

Gjest
Selv om Overkills høytalere benytter aktiv deling og frekvenskorreksjons med godt resultat finnes det flere eksempler på at det andre implementasjoner også fungerer meget bra!

Mvh
Roysen
 
Topp Bunn