Side 1 av 5 123 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 84
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei

  Jeg skal hive meg på DIY-bølgen, og skal lage både signalkabler og en dac.

  Utgangspunktet for DAC er dette:
  DAC kit med ringkjernetrafo

  Op-amper med adapter, kjøpt to av disse

  Så er tanken min at dette skal matche effektforsterkeren min, en Musical Innovation MI8. Den er lik en MI7 som dere ser her:


  Jeg har, med mye hjelp fra flere av dere på forumet her, funnet et par "verdige" kabinetter, og venter på svar på et par mailer jeg har sendt ift priser.

  Disse "leder":

  ATI Research Separat kabinett til psu og dac. 735 til psu, 737 til dac, og kanskje riaa etterhvert om det er plass.

  Edgar Audio - Venter på bilder av kabinettene

  VT4C - En del pent her også, og her kan jeg samtidig bestille litt andre ting jeg trenger.

  Så - hva er poenget med denne tråden?
  Jeg har ikke spesielt mye peiling på hva jeg driver med, og vil helst unngå bomkjøp og andre stygge tabber. Denne tråden vil, når ting kommer i hus, ble spekket med bilder og spørsmål, frustrasjon og gledesutrop, og litt generell teknisk diskusjon på et nivå som gjør at jeg kan følge med.

  Jeg fant ut i går at jeg får tilgang på diverse fres-verktøy gjennom jobben til moren min. De produserer vannkraftverk, og alt deromkring, og de ar derfor en del utstyr liggende.. Dette skal undersøkes litt mer

  Det betyr i alle fall at jeg bare merker opp det jeg skal ha frest vekk, og vips, verkstedgutta ordner opp. Det liker jeg meget godt siden fresing var en av de største utfordringene jeg så for meg kunne stoppe prosjektet, eller bremse det kraftig.

  Neste "stopp" er forsåvidt det faktum at loddebolten min er i trondheim, og jeg er i asker frem til 10. august, men skal få sjekket litt rundt..

  Jeg ønsker gjerne noen tips på følgende:

  1. Strømkabel mellom psu og dac.. Fortrinnsvis en pen og solid, siden denne blir en del av "kabelsalaten". Veldig åpen for forslag her da jeg ikke har så mye peilig på hva som kreves av koblingene.

  2. Er det andre ting som kan/bør byttes ut på dac-biten? Jeg tenker litt på rca-terminalene, har det noe for seg å bytte disse?

  3. Og - forsåvidt - Jeg trenger fire par rca-plugger til følgende kabel: http://www.elfa.se/elfa-bin/dyndok.pl?lang=no&vat=0&dok=2019689.htm]ÖLFLEX CLASSIC-110CY[/url], med syv ledere. Syv er ikke helt ideelt, men den var billigere enn den med fire ledere..

  Ellers venter jeg på dac i posten, og generelt sett noe som iverksetter bestilling av kabinett..

 2. #2
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,894
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei

  Lukasz Fikus har rota endel med denne dacen, han er også hjelpsom på mail.

  Du skulle vuredere en rørbuffer på utgangen isteden for op-amp, det spiller mye bedre IMO.

  http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/...lampucera.html

  http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/...lampucera.html

  Asbjørn
  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 3. #3
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  1,499
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  DIY DAC med kit fra ebay

  tore_v1,

  Chassisene til Edgar tror jeg er standard Hammond chassis.
  (Selges av Motron her i Norge?)

  Ta forøvrig en titt her:
  http://www.modushop.biz/


  Produsent av Whistler Audio kabler!

 4. #4
  Overivrig entusiast slarssen's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2003
  Innlegg
  679
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei Tore_v1

  Gratulerer med nytt DAC kort! Kortet ser jo både lekkert og vel-designet ut!

  Har selv nettopp kjøpt chassi fra VT4C, og der gikk hele handelen helt smertefritt! Blir litt ekstra kostnad når man skal frakte tunge ting helt fra hongkong, det er det eneste.

  Ellers er jeg enig i at det ville vært verdt å prøve rør utgangstrinn istedet for op-amp ene som sitter der. Men, det krever jo endel ekstra planlegging å implementere.

  Er litt usikker på hva du mener med kabel mellom PSU og DAC. Det kortet har jo integrert PSU?

  RCA terminalene er vel også forsåvidt bra å bytte ut til bedre typer.

  Videre så ser det ut til at det ikke er noen inngangs trafo på SPDIF inngangen. Det vil være en stor fordel å implentere med tanke på common mode støy og jordsløyfer. Har du tilgang til skjema på kortet så er det en enkel sak å finne ut av.

  Hva tenker du å bruke den Ølflex kabelen til, og jeg klarte ikke å se at 7 ledere var billigere enn 4? Uansett, OK RCA plugg er feks. ELFA nr 42-275-59.

  Stå på, og for all del pøse på med bilder!

  - Slarssen
  HTPC - WaveIO USB - RAKK-DAC MKIV m/passive LL1674 - Nottingham Horizon m/RB250 - Dynavector DV10X5 - DIY JFET SE RIAA - DIY Effekt med KT66/6550 PP-CFB - Coincident Triumph Signature Extreme

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Tusen takk for flotte innspill. Jeg kommer til å bestille kabinett fra modushop.biz. Tar det etter jobb mens jeg begynner å lytte til Monitor Audio PL 100, sammen med Focal Electra 1007Be S og Dali Helicon 300. Én av de tre blir en del av anlegget ser det ut til..

  Skal også sjekke litt videre ift å bruke rør. Det blir da rør i stedet for op-amp-chippene jeg har bestilt? Det kommer nok til å bli en del sånne spørsmål underveis i denne tråden fra min side. Jeg har forsåvidt tenkt ganske mye på å teste blant annet rør-pre, så en rør-dac var en spennende tanke jeg skal prøve å gjennomføre.

  Jeg må jo innrømme at de tegningene jeg ser er lagt ut på lampizator-sidene er ganske kryptiske. Tror jeg kommer til å bruke en del tid på å skjønne hva som egentlig står der.

  Jeg tenkte å bestille to-tre meter av en signalkabel/ht-kabel og dele opp denne til enkle ledere. Da får jeg litt kabel å styre med om jeg skal gjøre andre ting også. Rca-pluggene tenker jeg kan bli de nederste her.

  Vil noen av dere hjelpe meg med å finne ut hva jeg trenger for å gjennomføre prosjektet med rør? Med andre ord - hva slags rør, sokler?

  Bør jeg da ordne hull i toppen av kabinettet for rørene? Jeg kommer til å ta enten 1U eller 2U-varianten av kabinett med 10mm frontplate, som 1U-varianten. Blir det lettere å bygge med rør om jeg tar 2U?

  Videre til tankene mine rundt å dele opp psu og dac. Jeg tenkte å dele opp i to kabinetter, hvor ringkjernetrafoen fikk et eget kabinett, med en distribusjonskabel som kjørte over riktig spenninger. Alternativet er å skille kabinettet med en vegg som stopper støy og interferens fra trafoen.

  Hva gjelder den ølflex-kabelen så kunne jeg få 7-leder gjennom en bekjent for en ganske rimelig penge. Om det er noen av kablene fra v4tc som er bedre så er jeg åpen for forslag.

  Skal sende en mail og etterspørre skjema, så kan jeg legge det inn i tråden her.

  Igjen, takk for hjelpen så langt. 6. #6
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  1,499
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  DIY DAC med kit fra ebay

  tore_v1

  Når det gjelder kontakter, bør du heller velge RCA-805FG eller RCA-805FS (på samme webside) som er i rent kobber eller sølv. Her lodder du både + og -. Den du nevner er i messing.
  Produsent av Whistler Audio kabler!

 7. #7
  Hifi Freak Erland's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  3,238
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Sitat Sitat fra whistler
  tore_v1

  Når det gjelder kontakter, bør du heller velge RCA-805FG eller RCA-805FS (på samme webside) som er i rent kobber eller sølv. Her lodder du både + og -. Den du nevner er i messing.
  Enig med Whistler her. Jeg har kjøpt og brukt de RCA-805FS. De er solide og dessuten gode å lodde på (noen RCA kontakter f.eks Cardas, har veldig mye masse i loddepunktet på jordsiden, og dermed litt vanskelige å lodde godt).

  Amg kabinett, så anbefaler jeg deg å roe deg litt ned nå.

  DU FAMLER I BLINDE!

  Det er ikke bare å plukke rør og kretser i hytt og pine. Det er mange faktorer som spiller inn. Jeg kan ikke nok om det til å gi deg konkrete anbefalinger.

  Du må først finne fram til en krets og et rør du vil bruke på utgangen. Dette igjen vil berøre hvor mye gain du får i DAC'ens analogdel.
  Bestemme deg for om du skal ha rørbasert eller diode-basert likeretting. Hvor mye demping du skal ha (ved hjelp av kondensatorer og evt choker). Hva slags nett-trafo(er) osv. Når du vet dette, vet du hvor mye plass du trenger. Da-og først da, kan du se etter kabinett!
  Member of NBPM

 8. #8
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Jeg skjønner at jeg har blitt litt ivrig her ja.
  Men - godt at noen sier fra -

  Jeg har, som jeg skriver i første post, ingen erfaring med DIY utover diverse mods av pc, da først og fremst på kjølersiden.

  Venter med kabinett til jeg har resten i boks her.

  Hva gjelder pluggene så tar jeg sølvpluggene, så slipper jeg å ha et uforløst potensiale der.

  Skjemaet ligger vedlagt i dette innlegget. Jeg må si at å se på skjemaet var en smule forvirrende.. Kanskje et tegn på at jeg har tatt meg vann over hodet. Det er i alle fall ganske klart for meg at jeg kommer til å trenge hjelp når det gjelder valg av rør og kretser. Om dette er for mye å be om er det bare å si fra, da kjører jeg rett på med op-ampene jeg har bestilt, og venter til jeg får lest meg opp på dette. Jeg har _ingen_ erfaring med rør, så her er jeg ganske avhengig av dere for hjelp.

  Skal bruke signalkablene mellom DAC - Pre - Effekt.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder

 9. #9
  Hifi Freak Erland's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  3,238
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  For meg som amatør er skjema alltid en smule forvirrende til å begynne med. Men det pleier å løse seg etterhvert.

  Slik jeg tolker deg, ønkser du å bygge om analog-delen på dette DAC-kit'et til rør.

  Veldig enkelt må du da koble deg inn på digitalkortet for å få ut analogsignalet.

  Så må du konstruere en liten rørkrets med passende gain. Om du googler etter "Lampazitor" eller søker her på hfs, tror jeg du kan finne noen passende kretser. Det kommer helt an på hvor langt du har intensjoner om å dra dette.

  Uansett er det veldig viktig for lyden at du beregner/får hjelp til å beregne korrekt driftsspenning på røret/rørene. Minimum som du å beregne plass til i kabinettet er: om du skal bygge ekstremt så har jeg lagt til i rødt
  Nett-trafo
  Krets for B+ = likeretting med dioder/likeretting med rør -choker og filmkondensatorerkondensatorer
  Krets for Glødespenningevt fra egen nett-trafo = likeretting med diorder -filmkondensatorerkondensatorer
  rør på utgangen.

  Et eller to små rør, blir ikke så varmt at du ikke kan plassere dem inni kabinettet så lenge du lager hull eller gitter for ventilasjon over og under.
  I et lukket kabinett uten ventilasjon, anbefaler jeg deg ikke å plassere rør.

  Plasserer du rør(ene) på toppen av kabinettet, er ikke temperatur noe særlig tema. Personlig har jeg så langt bygget mine prosjekter med rørene på kabinettet. Når det gjelder en DAC kan det være hensiktsmessig mtp plass å kunne sette drivverket på DAC'en(om man skal bruke cd-transport da?). Da er det absolutt ikke noen fordel å måtte ta hensyn til rør som stikker opp.

  DU må ikke være rett for å spørre her på hfs. Det finnes masser av flinke folk som hjelper deg når du står fast. Når det gjelder kretsløsninger, er ikke jeg rett person å spørre. Her kan jeg for lite.
  Member of NBPM

 10. #10
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Takk for et meget utfyllende svar Erland, setter meget stor pris på innspillene jeg får, og har fått.

  Jeg er ikke så redd for å spørre, men jeg vil heller ikke mase, og når jeg har ganske store hull i kunnskapen som nok blir tettet ila dette prosjektet så blir det nødvendigvis mye spørsmål om alt fra kabinettmål til forskjellen på rør A og rør B..

  Når det gjelder hvor ekstremt dette skal bli så avhenger det litt av prisforskjellen på vanlig kontra ekstremt. Om totalen blir på 2k eller 3k så spiller det ingen rolle, men om vi snakker 3k eller 6k så spiller det en rolle for meg som student. Da må jeg vurdere hvor mye jeg kan ta meg råd til nå, og hvor mye jeg evt må ta etterhvert. Så - jeg vil, i utgangspunktet, bygge en best mulig dac innen rimelighetens grenser. Jeg får forsåvidt inn litt penger fra lånekassen i august som nok skal gå til litt innkjøp her også. Tar svært gjerne imot litt vurderinger rundt pris for ombygningen

  Jeg har nå bestemt meg for å bygge om til rør. Disse kan fint stikke opp fra av kabinettet da jeg skal kjøpe meg et rack hvor dette kan stå i og skinne. Foreløpig blir uansett kilden min en pc frem til jeg får råd til et godt drivverk som helst spiser av av disker.

  Så - for å ta utgangspunkt i listen din for å lage en slags handleliste. Her er også et par spørsmål markert i rødt.:

  [X] Nett-trafo (følger med kittet, og skal være av god kvalitet)

  [ ] Krets for B+ = likeretting med dioder/likeretting med rør -choker og filmkondensatorerkondensatorer (Er det stor forskjell på kvalitet og pris?)
  [ ] Krets for Glødespenning, evt fra egen nett-trafo = likeretting med diorder -filmkondensatorerkondensatorer (Her falt jeg litt av. Skal jeg kjøpe en nett-trafo til? Mye forskjell her?)
  [ ]rør på utgangen. (Hvordan velger jeg rør? Lydsignatur, spenning, andre ting?)

  Håper at dere kan bære over med litt elementære spørsmål. Har lært mye allerede, og har troen på prosjektet

 11. #11
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,894
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei

  For meg høres det ut som det kan være lurt å begynne med å samle sammen kit'et sånn som det var ment i et kabinett. Det har OK komponenter i utgangspunktet, og når alt er på plass og du har lyttet til det, kan du jo begynne å bytte deler og sette rør på utgangen istedenfor op-amp.

  Det er fornuftig å ta en ting av gangen.

  Det er ikke avansert å bygge en av de rørtrinnene som lampizator anbefaler siden han har laget noen byggebeskrivelser med bilder som er ganske lette å forstå. Men minstekravet er vel at du skjønner opp og ned på rør og kondensatorer og kan omsette skjema til virkeligheten.

  Mvh Asbjørn


  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 12. #12
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Du har nok muligens et poeng Nightpuma, selv om jeg kanskje helst ville ha kjørt løpet mer eller mindre helt ut med en gang.

  Jeg skal sjekke litt ift å få hjelp med å tolke skjemaet i begynnelsen. Så lenge jeg kommer litt i gang pleier jeg komme fort videre. Byggingen skal ikke bli noe problem, det vil kanskje ta tid siden jeg vil ha en viss kvalitet over det, det jeg synes er vanskelig å er å se hva jeg trenger å handle inn videre for moddene.

  Om jeg skal sette det inn i et kabinett med en gang virker det i alle fall som en god ide å velge et 2U kabinett som vil ha litt plass til senere ombygginger. Noen enige/uenige dette? Bør jeg heller vente med å bestille kabinett til jeg mottar pakken og kan måle opp?

  Og - bør jeg skrinlegge rør-planer i første omgang?

 13. #13
  Overivrig entusiast sense's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Rørvik i Nord-Trøndelag
  Innlegg
  672
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei ja dette var spennende saker...`

  Når du bestilte dette settet... får du 230 voltsutgaven automatisk??
  Har selv bestilt denne og fant ingen steder hvor det sto noe om dette??
  Skal bruke sølv Rca til denne kabinettet blir i aluminium og rosetre finer

  mvh
  Spiller på følgende:
  FORSTERKER: Norma Revo IPA-140 med dac og riaa. CD SPILLER: NORMA Revo DS-1 DAC. VINYL: Rotel RP-850 PICKUP: Denon DL-110 MC HØYTTALERE: Sense Acoustic mk-3 KABLER/FILTER: Sense Signal/HøyttalerRedline/Reference/Statement RCA/XLR og Sense/Edge nettfilter. FILM OG TV: Philips BDP-9500 og LG-52"
  "ENTEN SÅ GÅR DET BRA..ELLER SÅ GÅR DET OVER"

 14. #14
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Høres pent ut, Sense.

  Jeg kjører nok også sølv ja, like greit det.

  Slik jeg har forstått det så kan man kjøre både 110V og 220V, men jeg har sendt en mail til selger for å avklare dette.

  Det blir et alu-kabinett a la de fra modushop, men akkurat nå venter jeg litt på været for å se om det blir rør-basert eller ikke, som igjen avgjør hva jeg trenger av kabinettstørrelse, som du ser av Erland sitt innlegg.

  Vil helst gå for rør, men det er nok mest realistist å ta ting i rekkefølge, som nightpuma sier.

 15. #15
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,894
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Det høres jo ut som du har en god instilling til tingene, så det er saktens ingengting i veien for å gi seg i kast med rør på utgangen når du har lampizator siden som gir så utførlig instruksjon, og i tillegg dette forumet som du får den hjelpen du har bruk for.

  Her kan du se hvordan Lukasz "Lampizator" Fikus har plassert alt i et kabinett. DAC'en er lillesøstra til den du har bestilt. Lukasz får forresten laget trafoene til rørkretsen, og han selger ofte de for en billig penge. Send ham en mail, han er kul han.

  Her med SRPP kretsen som gir endel gain.  http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/...Lampizator.doc

  Asbjørn

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 16. #16
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Takk for den, Nightpuma. Har printet den ut, i farger, og skal kose meg med den guiden litt senere i dag. Likte svært godt oppsummeringene av hva man trenger.

  Jeg antar, etter å ha skummet gjennom den, at jeg i første omgang skal sjekke hva slags output jeg får fra dac-chippen som er på vei.

  Det finnes ekstreme mengder med informasjon ute på nett både om selve dac'en, men også kittet som Chan Lawrence selger. Heldigvis har jeg mye papir her..

  Skal begynne å sette opp en handleliste i morgen. Legger den naturligvis ut her, slik at dere kan peke på alt jeg mangler, alt jeg har for mye av, og de stedene hvor jeg har valgt uhensiktsmessig dyre/billige komponenter. Tror jeg skal ha et godt utgangspunkt i det word-dokumentet du linket til. Han er omstendig og beskrivende når han lager disse dokumentene, det skal han ha.

  Et lite, og sikkert middels småteit spørsmål.. Du sa han selger trafo til rør-trinnet. Er det anode power supply, eller heaters power supply? Eller noe helt annet? Tenkte jeg skulle sjekke det før jeg sender mail..

  Har noen her inne noen tanker om det er mulig å bytte dac-chip etterhvert?

  Jeg ser at det er mange som referer til TDA1541 som referansechippen for dac'er. Usikker på hvor mye den koster, men etter hva jeg kan skjønne så skal det kunne gå an å bytte ut dac-chippen på pcb'en..

 17. #17
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,894
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei Tore_v1

  Hvis du ser på bildet, ser du det går to røde, to gule og to brune ledinnger ut fra ringkjernen. De røde kommer fra strømnettet, de gule leverer glødespenningen og de brune høyspenningen (B+). Så det du trenger er på den ringkjernen.

  Dacen er lodda fast til printet, så den kan du ikke bytte ut. Hvis du skal prøve 1541 finnes det kits med den chippen.
  Jeg har prøvd den lille utgaven av den dacen du kjøper og jeg likte den godt. Kom dessverre til å svi den av

  Asbjørn
  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 18. #18
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  2,181
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Jeg tror jeg skal gjøre ferdig dette prosjektet før jeg begynner med en ny chip.. Fått litt blod på tann..

  Skal heller se etterhvert om det er mulig å bruke noe av det fra dette prosjektet slik at jeg kan ha en slags parallell-dac, som jeg kan lodde inn og ut for å finne ut hvilken chip jeg liker best.

  Setter veldig stor pris på innspillene jeg har fått. Skal sende en mail til Fikus og høre med han. Det følger med ringkjernetrafo med kittet, men etter hva jeg skjønner på deg, Nightpuma, så trenger jeg en annen transformator til rørkretsen? Mulig jeg misforsto deg der.

  Men - til jobben

 19. #19
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,894
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Hei

  Nei da, du forstod meg rett. Det er en trafo som leverer strøm til DAC'en og en som leverer strøm til rørkretsen.

  Her kan du lese litt om radiorør. Det er veldig nyttig å ha litt basic kunnskap.

  http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/t_bas.htm

  Asbjørn
  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 20. #20
  Hifi Freak berxter's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  4,199
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY DAC med kit fra ebay

  Eller du kan jo kjøpe et Satch-kit fra Diyhifisupply, og Lampizere det: http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/...SATCH-DAC.html
  Hmm. Så både betalelig og gjørbart ut, dette.

  Bernt K
  La calunnia e' un venticello,
  un'auretta assai gentile,
  che insensibile, sottile,
  leggermente, dolcemente
  incomincia a sussurrar.

Side 1 av 5 123 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed