Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Morten E.
  Guest

  Oppgradering av Electrocompaniet EC4.7 fra MKI til MKII?

  Har tenkt å oppgradere Electrocompaniet EC4.7 forforsterker fra MKI til MKII, men har hørt at det er kun diodene i strømforsyningen som skiller MKI fra MKII. Tenkte derfor at jeg kunne prøve å oppgraderer forforsterkeren selv. I min MKI utgave er det 12 stk 1N4007 dioder. De er merket D502 - D505 for venstre kanal, D506 - D509 for høyre kanal og DD1 - DD4 for remote.
  Lurer derfor på hvilke dioder som sitter i strømforsyningen i MKII utgaven av EC4.7?

 2. #2
  Ronny_D
  Guest

  Oppgradering av Electrocompaniet EC4.7 fra MKI til MKII?

  JUbah jeg trodde det skulle mere til enn noen dioder for å tillate seg å kalle det MKII. I tilfelle synes jeg å huske det forsyningen regulert, og da er effekten av diodene tilsvarende redusert, og av mindre betydning enn variasjoner i nettspenningen.
  EC 4.7 er ikke det en noe eldre modell (?), i de tider hvor EC eller ett hode i EC fant ut at FFT kunne bety; Free Floating Transformer, i stedet for betydningen det ellers har i elektronikk; Frekvens Furiere Transformasjon?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed