Volumjustering med fjernkontroll

consen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.12.2006
Innlegg
386
Antall liker
61
Sted
STORD
Har en Conrad Johnson PV10 uten fjernkontroll. Er et ork å reise meg fra sofaen hver gang jeg skal stille volumet. Siden jeg har gode elektronikkunskaper, er det ikke noe problem for meg å jukse meg innpå forsterkeren med et nytt motorstyrt potensiometer, og hente spenninger opp fra elektronikken.

Er det noen av dere som vet hvor en kan få kjøpt en ferdig pakke men fjernkontroll, IR-mottaker, motorstyrt potmeter osv. så jeg bare kan sette det rett inn i pre-en, og erstatte det ELPS-potmeteret som er der fra før?

Fant et byggesett på dette, men der måtte en faktisk bygge kassen på fjernkontrollen. Jeg ønsker meg noe slikt med helt ferdigbygd fjernkontroll, eller i hvertfall med en fjernkontroll som har en kasse, så jeg bare trenger å lodde.

Det kjekkeste hadde jo vært noe der jeg slapp å lodde noe i det hele tatt.

Vet noen om noe, et nettsted eller et sted en kan bestille noe slikt?

Mvh Consen
 
N

nb

Gjest
Ang selve fjernkontrollen på det byggesettet du fant, så kunne det kanskje funke med en universalfjernkontroll - de kan vel stort sett sende ut det du ber de sende ut. Antall knapper dog gnaske overkill for kun å trenge volumkontroll.
 

consen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.12.2006
Innlegg
386
Antall liker
61
Sted
STORD
Takk alle så langt. Det med attenuator høres egentlig mer fristende ut enn et motorstyrt potmeter. Innbiller meg at det har bedre lyd, og at lydkarakteren ikke endrer seg med voluminnstillingen så mye som med et potmeter. Har noen erfaringer med dette?

Consen
 
Topp Bunn