SEAS Exact kit

fjodish

Fersking
Ble medlem
12.01.2008
Innlegg
3
Antall liker
0
heisann.
lurte bare på om noen har personlig erfaring med dette bygge sette fra eltek. hvordan de låter og om de er vert pengene sine, evnt ander høytallere jeg bør satse på..
 

el_mariachi

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
5.636
Antall liker
394
Dynabel Exact har jo høstet mange lovord i pressen og ellers, men det sies at de må ha et skikkelig effektrinn for å våkne.

Nå sier du jo ikke hva slags utstyr du skal benytte disse sammen med men vil alikevel driste meg til å anbefale disse hvis du ikke er redd for å snekkre litt:


Dette settet leveres av: http://home.online.no/~st-e-tan/TAVD/html/body_hoyttalerkits.html

Jeg har selv bygd disse som bassrefleks og er svært fornøyd, du får generelt bedre lyd enn Exact (dynamikk og tilstedeværelse) og BG-båndet er fullstendig overlegent de flest dome's som er tilgjenglig.
 

chieng

Hi-Fi interessert
Ble medlem
31.07.2007
Innlegg
66
Antall liker
6
Har bygget et par Exakt. Jeg kan varmt anbefale desse høytalerene, spesielt til denne prisen!!!!
Vurderer å kjøpe meg et sett Super Exakt å bygge en gang jeg får tid siden desse også har kommet på tilbudslisten. En kompis har vist stor intresse i exaktene mine så dei blir nok solgt til han.

Men som El_Mariachi nevner bør du ha en kraftig forsterker for å vekke liv i desse.

Dei som har hørt exaktene hos meg har blitt imponert. Fin dyp bass, rett og slett behagelig å lytte til.
Har testet med Cayin 252B og Parasound Halo 21/23. Cayin er et godt alternativ synest jeg med tanke på pris.
Har du erfaring fra Diy bygging er det grei skuring å bygge kabinetta, det er en solid konstruksjon med div.avstivere og demping. Kunne vert bedre bygge tegninger.
 

fjodish

Fersking
Ble medlem
12.01.2008
Innlegg
3
Antall liker
0
takk for alle svar skal sjekke ut den linken, så bra ut igrunn. har egentlig tenkt å bygge meg surraund annlegg. men vet ikke om det er over kill med 4 stk exact høytallere.. har ikke kjøpt noe forsterker enda heller.. noen forslag til noe? vet dette er mere hifi men hvis dere vet om noen som er å satse på så tar jeg imot tips med takk.
 

VegardW

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.02.2007
Innlegg
4.054
Antall liker
2.834
Sted
Kolsås
Torget vurderinger
4
Om du ikke bor for langt unna ville jeg tatt meg en tur til Eltek.I de omtaler jeg leste før jeg skrudde sammen et par superexact.for 3-4 år siden, ble det fremholdt at exact nok er mest for pengene.I mine ører er det ingen tvil om at superexact er en vesentlig bedre høytaler.Det ble sagt at en kraftig ss forsterker måtte til for å få den til å levere.selv synes jeg og dette er slett ikke objektivt ;D at den spiller bedre med en røreffekt enn noen ss jeg har hørt de med
 
Topp Bunn