Så var det DAC til Ella

berxter

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.01.2007
Innlegg
5.710
Antall liker
3.845
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
Ella står ferdigbygd og spiller Bachs solofiolinverk bak meg, men jeg fikk ett problem: Ella liker IKKE Beresford-DACen min. Det blir bare tull, forvrengning osv. Kjørt rett fra RIAA, SB3 eller cdspiller er det kjempe, men Beresforden blir det bare tull med.
Data på DAC: http://www.homehifi.co.uk/TC-7510/specs.html

Ella Inngangsfølsomhet: 550mV; inngangsimpedanse 50K: http://www.diyhifisupply.com/diyhs_ella.htm

Beresforden har jeg lenge vært fornøyd med, men den kan ikke stå i signalveien slik det er. Er det noen måte jeg kan tilpasse den? Eller er det bare å bygge seg en AN (det blir vel litt for luksuriøst til billige Ella), Monica e l?

Bernt K
 

jane

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.06.2004
Innlegg
3.079
Antall liker
1.085
Sted
'
Høres ut som du har et annet problem enn slutt-trinnet ditt. Ingen normal kilde burde vrenge hørbart ved en last på 50k.
Da er det noe fundamentalt feil i kilden.

Jan E Veiset
 

berxter

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.01.2007
Innlegg
5.710
Antall liker
3.845
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
Sier du det? Den, Beresforden altså, har oppført seg eksemplarisk i mange måneder nå, og det var ikke før jeg koblet opp Ellaen i ettermiddag at jeg hørte vrengen. Trodde først at jeg måtte opp med Ellaen igjen, men prøvde først (ettersom jeg hadde satt i alle skruene) med direktedrift fra RIAA, CD og SB3, og de hørtes da aldeles flotte ut. Hva tror du kan være gæernt med den?

Bernt K
 

slarssen

Overivrig entusiast
Ble medlem
18.03.2003
Innlegg
679
Antall liker
13
Hei Berxter,

Jeg vil anbefale at du skrur opp DACen og sjekker loddingene på analogutgangene. Jeg har vært bort at slike konnektorer har en tendens til å løsne etter en tids bruk. Skjedde bla. med en RIAA jeg hadde. Var ikke før jeg faktisk gikk over loddingene på undersiden av kortet at jeg så feilen! Kan være vanskelig å se!

- Stig
 
Topp Bunn