Side 2 av 2 FørsteFørste 12
Resultater 21 til 22 av 22
Abonnér på denne tråden
 1. #21
  Hifi Freak Rune S's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  3,934
  Tagget i
  1 Innlegg

  Noen som har Cole riaa ? Problemos.

  Hei Hans,
  jeg også fant ut etterhvert at den justerbare motstanden på CCS kortet måtte justeres en god del for å få 15V over 1K motstanden,og da fekk jeg B+ ned til ca 270Vdc med 15-16V over 1K motstanden.Jeg trodde man hadde ca 1 omdreining på de justerbare motstandene før man vred av et eller annet inni der,men det måtte endel skruing til for å få noe utslag.Jeg er ganske fersk i gamet
  Tror jeg ligger litt høyt i spenning fordi her er høy spenning i huset.Colene blir vel levert med tanke på 230V og jeg ligger stort sett alltid godt over 240V.Har vert borti og målt rett over 250V også
  Har 75-80Vdc ut ifra CCSen før 100ohms motstanden på anoden av 6922 røret.Høres det ut til å vere normalt?

  Så jeg fekk ivertfall liv i den,MEN der var en kraftig brumming,høres ut som et jordproblem.Har prøvd litt forskjellig uten å blitt noe klokere helt til idag da jeg holdt ene hånda på chassiset mens jeg prøvde å bevege på forskjellige ledninger nedi der,og når jeg la en finger på kjøleribben til regulatoren som står på PS(tror det er regulatoren som gir glødespenninga,står ikke i skjemaet) ,så forsvant støyen? ? Der er ingen glimmer plate mellom regulatorhuset og kjøleribba som det har vert på AN byggesett jeg har bygget,så her er elektrisk kontakt mellom de to,og jeg måler 2,7 Vdc mellom kjøleribba/regulatorhus og chassis....... ?
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 2. #22
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2003
  Innlegg
  2,324
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som har Cole riaa ? Problemos.


  Bildet viser nokså lange strekk av signalkabel fra print til rca-kontakter. Står det noe i manualen om disse skal tvinnes? Min preamp er ikke støyfri uten at jeg tvinner signal inn og ut, og jeg har betydelig kortere strekk enn i din Cole.

  Håper du kommer i land med "trøbbel - skytingen" snart.
  AppleTV, Squeezebox, RAKK dac, Clearaudio Champion, AudioTechnica EV33, DIY jfet riaa, The Heretical preamp, DIY F5, Allen Wright kt88 klone, H6 klone.

Side 2 av 2 FørsteFørste 12

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed