Side 1 av 2 12 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 24
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg

    problemer med å oppdatere til til win10 1903

    Navn:      FB_IMG_1561892473067.jpg
Visninger: 170
Størrelse: 90.6 Kb


    ndis.sys kommer opp som feil. så nedgraderer den til 1809.

  2. #2
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    Skudd i blinde mangler litt på feilmelding strengen en god gammel restart kan hjelpe, hvis ikke sjekk om du har nok plass på disk, du kan rydde opp i gamle oppdateringer som ligger der å tar opp plass hvis den er full av eldre oppdateringer nytter det ikke med ny oppdatering du må rydde først da Mora di ikke jobber der

  3. #3
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    er nok plass på hd. lite grums på disken. ren installasjon på ny ssd i januar. har prøvd restart og har søkt etter nye drivere. men systemet sier at siste driver er installert

  4. #4
    Overivrig entusiast oen's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2010
    Innlegg
    843
    Tagget i
    0 Innlegg
    Jeg hadde det samme, etter noen dager ble den instalert.
    "Audio is filled with dangerous amateurs."

  5. #5
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg

  6. #6
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    nei, tror bare det får være... orker ikke å tulle i registeret.

  7. #7
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    Navn:      IMG_20190630_180655.jpg
Visninger: 102
Størrelse: 83.2 Kb

    deaktivert litt drivere. ble ikke bedre

  8. #8
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    prøvd chk disk, minnetest osv.. ikke funnet noen feil

  9. #9
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    ndis.sys er en Network Driver Interface fant du den driveren som krøller det til ?

  10. #10
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    utklipp av stien inn Navn:      ndis.jpg
Visninger: 81
Størrelse: 126.1 Kb

  11. #11
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    jeg deaktiverte bt driveren, wwan,modem og kablet . før jeg prøvde å oppdatere. wifi
    i må jeg vel nesten ha på...
    men da er det altså en nettverksdriver som tuller. litt nærmere en løsning... bare pes med windows.
    mulig driverene er gamle. siden pc'n er gammel. så vondt å finne nyere drivere.

  12. #12
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    bør kanskje slette driveren? mulig deaktivering ikke holder?
    dette er vel samme problem?!

    Yesterday, I initiated migration from Windows 10 1809 to Windows 10 1903. During process, at install time (auto reboot, then blue screen with percentage), at around 48%, system gave up with a BSOD, Pagefault in NDIS.sys and then stopped. On the next boot, system was restored to its previous state (1809).



    So I investigated and retried again and again. The solution was to remove any unneeded network hardware driver during migration (I kept Centrino Wifi). I even turned off Wifi (green switch) once download phase has ended. I also removed the graphic card driver.



    I think Ericsson F5521gw old 2011 Windows 7 driver was the culprit. Anyway, everything went ok, and I even installed it back after migration. Haven't tested it though.

  13. #13
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    Enkel sjekk liste iallefall lykke til

    https://www.techradar.com/how-to/win...ow-to-fix-them

  14. #14
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    nytt forsøk på gang driver slettet

  15. #15
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    her finner du logg på alt som går feil på maskin / software
    Navn:      Skjermbilde.jpg
Visninger: 65
Størrelse: 144.1 Kb

  16. #16
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    står ikke så mye mer der. holder på å laste ned 1903 på nytt nå. tar sin tid

  17. #17
    Hifi Freak Bartesam's Avatar
    Ble medlem
    Dec 2002
    Sted
    Hus
    Innlegg
    8,438
    Tagget i
    1 Innlegg
    Lastet ned nye oppgraderinger i kveld, og nå henger maskinen etter restart. Aldri skjedd før
    Nytter ikke med F8 for å velge last good configuration heller. Tips
    Bedre å drite i buksa enn å få forstoppelse! Masser av Tandberg 3000 serie, Pioneer SX 1250, Sansui AU 9900, AU11000A og TU 9900, Micro Seiki DD-100, DDX 1000 og DQX 1000, Yamaha YP-D8, Thorens TD 124 MkII, JM Lab Alcor JBL L220. OVK medlem

  18. #18
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,577
    Tagget i
    2 Innlegg
    Sitat Sitat fra Bartesam Se Innlegg
    Lastet ned nye oppgraderinger i kveld, og nå henger maskinen etter restart. Aldri skjedd før
    Nytter ikke med F8 for å velge last good configuration heller. Tips
    Hvis maskin henger å ingenting vil seg uansett hva du prøver på av dirty triks så kobler du vekk power hvis du går på batteri , så starter du opp maskinen når den begynner å lese inn litt så tar du ut batteriet dette skal du gjøre 3 ganger på rad , da pleier det komme opp en meny som fikser det meste her i verden .

    Lykke til

  19. #19
    Hifi Freak Bartesam's Avatar
    Ble medlem
    Dec 2002
    Sted
    Hus
    Innlegg
    8,438
    Tagget i
    1 Innlegg
    Sitat Sitat fra Laban MK3 Se Innlegg
    Sitat Sitat fra Bartesam Se Innlegg
    Lastet ned nye oppgraderinger i kveld, og nå henger maskinen etter restart. Aldri skjedd før
    Nytter ikke med F8 for å velge last good configuration heller. Tips
    Hvis maskin henger å ingenting vil seg uansett hva du prøver på av dirty triks så kobler du vekk power hvis du går på batteri , så starter du opp maskinen når den begynner å lese inn litt så tar du ut batteriet dette skal du gjøre 3 ganger på rad , da pleier det komme opp en meny som fikser det meste her i verden .

    Lykke til
    Fikk opp meny med attending repairs, og får se hva som skjer ������
    Siste redigert av Bartesam; 01.07.2019 kl. 07:26.
    Bedre å drite i buksa enn å få forstoppelse! Masser av Tandberg 3000 serie, Pioneer SX 1250, Sansui AU 9900, AU11000A og TU 9900, Micro Seiki DD-100, DDX 1000 og DQX 1000, Yamaha YP-D8, Thorens TD 124 MkII, JM Lab Alcor JBL L220. OVK medlem

  20. #20
    Hifi Freak
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    2,396
    Tagget i
    0 Innlegg
    er 1903 bare problemer?
    er på 60% nå. 4 forsøk.
    går det ikke nå så gir jeg opp
    Siste redigert av svk; 30.06.2019 kl. 22:15.

Side 1 av 2 12 SisteSiste

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed