Bluesound Node ser ikke NAS

AudiRS

Medlem
Ble medlem
25.04.2008
Innlegg
18
Antall liker
8
Har en WD Mycloud disk koblet igjennom en Asus ac87u trådløs router. Fungerer utmerket på alle mine enheter utenom Bluesound Node`en.

Har prøvd forskjellige SMB protokoller osv.. Har prøvd å konfigure den gjennom Bluesound sin share utility app på Mac`en, men selv om jeg gjør de steg som er påkrevd der, får jeg fortsatt opp melding om at det må endres innstillinger. I korte trekk er det å tillate fildeling og at SMB velges, men det godkjennes aldri av appen etter jeg har satt disse innstillingene.

Prøver å søke etter delte filer på netverket på appen til Bluesound, men ingenting dukker opp :(

Hadde sett frem til å spille FLAC filer på Node`en men det ser foreløpig dårlig ut... Noen som har noen tips ?
 

deleted

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.01.2011
Innlegg
118
Antall liker
73
Litt sent, men jeg prøver likevel. Hentet meg en Node på HFK i dag, og hadde akkurat samme problemet da jeg prøvde å finne musikken jeg har lagret på NASen. Fant til slutt ut at jeg måtte ha Guest-kontoen aktivert på den delte musikkmappen på NASen. Jeg hadde deaktivert Guest-kontoen, og Noden så ikke noen delte netterverksmapper da jeg prøvde å kjøre oppsettet fra iPad. Så snart jeg aktiverte Guest-kontoen fant Noden all musikken min, og startet umiddelbart med indeksering. Nå fungerer det bra her.
 

AudiRS

Medlem
Ble medlem
25.04.2008
Innlegg
18
Antall liker
8
Takk for svar :)

Ordnet seg her også, sendte en mail til Bluesound. Makan til bra support ! Hos meg var det innstillingene mtp rettighter som var problemet.
 
Topp Bunn