habicht

Zap MK4 Dual mono 50w Solgt

Effektforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 5.100
Kjøpt av
stianG
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 234585
Legger ut til salgs min kjære følgesvenn i mange år, LC Audio Zapsolute MK4 2 x 50 w dual mono.
Denne kjøpte jeg for rett lenge siden hos NAT og har grunn til å mene at det er mr NAT, Ringvold him self som har holdt i loddebolten.
Profesjonelt bygget og aldri tuklet med, det er montert soft start.
Dette er som sagt MK4 versjon som er total dobbel mono oppbygget med massiv strømforsyning og hele 4 stk ringkjernetrafoer og yter 50w i klasse A.
Den har en bryter som kan stilles i kontinuerlig klasse A drift, klasse AB drift ( mindre varmeutvikling ) og en slags hybrid drift der den slår over til AB under bestemte forhold.
Den er utstyrt med både RCA og XLR plugger. Alle plugger og kontakter er av topp kvalitet. Legger ved en solid strømkabel.
Denne var lenge min primær effektforsterker i tospann med forskjellige forforsterkere. I lengre tid har den vært i anlegg 2, noen ganger i det aktive hovedanlegget og i perioder på reservebenken.

Nå har det akkumulert seg litt for mye og med litt savn legges denne komponenten som er den jeg har hatt lengst ut for salg.
De fleste som finner frem til en annonse på en Zap vet hva dette er, men jeg tillater meg å si at det er en god grunn til at denne har vært i mitt eie så lenge.
Ikke vært i bruk på en stund men testet før Anonsen ble lagt ut

Synes at 5100 må være en fair pris for en kvalitets forsterker som denne
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

habicht
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (6)
Medlem siden
Topp Bunn