Audio Agenten

Butikk Volumio Primo HiFi

Streamer/Mediaspiller
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Sør-Trøndelag
Pris
Kr 6.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 238282
Da har Audio Agenten gleden av og ha Volumio Primo HiFi i sortimentet. På lager
Volumio er en liten, men kjapp og vellydende kvalitets streamer med mange tilkoblingsmuligheter.
4X usb som kan brukes både til eksterne harddisker og kjøre lydsignalet ut til ekstern dac. Coax out for ekstern dac samt rca ved bruk av den innebygde dacen som er Sabre 9028Q2M.
Både kabel tilkobling og wifi for internett. HDMI ut for tilkobling av skjerm.

Støtter: Tidal. Tidal connect. qobus. SHOUTcast. High res audio. dlna. Bluetooth. mp3. rp. tune in. DSD. hotelradio.fm. pandora. flac. Spotify. roon ready.


Volumio Primo HiFi. Pris kr 6,500.-

Beskrivelse
Volumio Primo er en innovativ nettverksstrømmer, designet av en haug med italienere. Den har utviklet et nettbasert grensesnitt med en utrolig deilig design, og operativsystemet er "minimalt" og tilpasset for å gi en Bit-Perfect-gjengivelse. Lyden skiller seg virkelig ut mot lignende produkter! Du jobber kontinuerlig med forskjellige plugins og oppdateringer av programvaren, noe som betyr at produktet aldri egentlig går av moten. Med støtte for Hi-Res Audio (24-biters PCM og DSD) kan du nyte en sjelden sett lydkvalitet i prisklasse.

Nettverksstrømmer som tilbyr en bit-perfekt musikkavspilling
Støtte for strømming med høy oppløsning og mange filformater som MP3, FLAC, WAV, AAC, ALAC og DSD
Ulike plugin-moduler er tilgjengelige for nedlasting på enheten (for eksempel Spotify Connect, YouTube, etc.m)
Støtte for flere rom med opptil seks enheter
Send ut lyden via analog RCA, digital koaksial eller USB
HDMI-utgang kun for video
Kompromissløs bit-perfekt lydavspilling
Lydutgang av høy kvalitet drevet av ESS ES9028Q2M DAC
USB-lydutgang opptil PCM 32-biters 768 kHz og DSD512
SPDIF-lydutgang opptil 24-biters 192 kHz
Støttede formater: DSD, WAV, FLAC, Alac, Aac, Vorbis, Cue, Mp3 og mer
Avspillingskontroll og konfigurasjon via webapp fra hva som helst med en nettleser
Drevet av ASUS Tinkerboard S
HDMI-videoutgang
UPNP DLNA-gjengiver med åpen hjemmestøtte
Integrerte WebRadio-kataloger
Kompatibilitet for CIFSSMB og NFS Network Attached Storage
Flere språk
Alarm- og søvnfunksjon
Trådløs og kabelbasert nettverkstilkobling

Grunnleggeren bak Volumio er Michelangelo Guarise, hvor det hele startet sent
i 2003. Frustrasjonen var stor i mangelen på gode løsninger for digital avspilling fra en datamaskin, der spesielt programvaren var feil. Volumios idé var å finne fleksibiliteten til å få maksimal kontroll gjennom webgrensesnitt, ikke bare gjennom en datamaskin, men også å utvikle en programvare som ble formet for en litt perfekt reproduksjon. Fokuser på best mulig musikkkvalitet. Det var på tide å bygge din egen musikkspiller.
Den første Rasperry PI-baserte modellen ble lansert, og som et sideprosjekt utviklet den en lydorientert Linux-distribusjon kalt RaspyFi, som ble gjort tilgjengelig via en blogg. Responsen var fenomenal.
Et sideprosjekt ble raskt til en heltidsforpliktelse, en liten programvare utviklet seg raskt til et operativsystem, og et lite team er nå et fantastisk fellesskap med 200 000 musikkelskere, som vokser hele tiden.
Drevet av ASUS Tinkerboard S Primo drives av ASUS Tinker Board S ARM-baserte datakort som - sammenlignet med Rasberry PI - har en kraftigere prosessor (firekjerners CPU), 1 GB nettverkskort og 2 GB RAM.
Tilkoblingsalternativene er desamme, både internt og eksternt, med for eksempel 4 x USB 2.0-porter, GLAN RJ45, 40-pinners GPIO og 15-pinners MIPI CSI. Dette inkluderer trådløst nettverk (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0 og HDMI med CEC. Innovativ designidé
Volumio er bygget
rundt en programvare med åpen kildekode. Ved å laste ned forskjellige plugin-moduler, kan du utvide funksjonene til enheten til nesten uendelig. Da produktet først ble lansert, var det ingen støtte for Spotify Connect og YouTube, men når Primo er konfigurert på nettverket, kan du laste ned forskjellige typer plugin-moduler gjennom grensesnittet. Ingeniørene deres er utrolig talentfulle og jobber kontinuerlig med å videreutvikle produktet. Når du leser dette, jobber de med eller har allerede løst nye funksjoner som Alexa stemmestyring, ROON Ready-sertifisering, kontroll via Crestron og Control4, utvidelse av streamingtjenester som Deezer og Amazon Music HD, og streaming fra USB-porter. Med sistnevnte kan du for eksempel koble til en USB CD-ROM eller en platespiller som har en USB-kontakt direkte til Primo og la dette fungere som et digitalt fremskritt! Den første installasjonen
Start med å koble
til kabler og slå på enheten. La det stå i omtrent fem minutter. For å konfigurere Primo for første gang, er den koblet til et Hotspot, noe som betyr at det oppretter sitt eget WiFi-nettverk kalt "Volumio". Skriv inn passordet "volumio2", og grensesnittet åpnes automatisk. Hvis dette ikke skjer, naviger til 192.168.211.1
Nå kan du begynne å konfigurere Primo, ved å gi den et navn som "stue" og spesifisere gjennom hvilken utgang lyden skal sendes ut.
Ved den analoge RCA-utgangen mates signalet gjennom en ESS Sabre ES9028Q2M DAC-brikke. Den digitale koaksialutgangen støtter oppløsninger på opptil 24/192, mens USB-utgangen støtter 32/768 kHz og DSD512. Deretter kobler du til ditt eget nettverk ved å skrive inn ruterpassordet. Velkommen til å oppleve en ny verden av musikklytting!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Audio Agenten
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Audio Agenten

Topp Bunn