Gjallarhorn Audio

Butikk Vienna Acoustics The Music (demovare)

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 195.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 234313
Vi ønsker å frigjøre plass til mere salgbare modeller og legger derfor vårt demopar av The Music i sapelefinér ut for salg. Demoparet har en total spilletid på mellom 50-100 timer og er m.a.o. knapt spilt inn! Demo av disse har gitt gåsehud hos både kunder og undertegnede, så det er noe magisk ved lyden, men de krever god elektronikk.

Dagens listepris: NOK 363 400,-
Ønsket demovarepris: NOK 195 000,-
Garanti: Full (5 år)
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig (kredittkostnad utgjør 1% av kjøpesummen pr. kvartal)
Frakt: Kan sendes i sine originale trekasser (hver med dimensjonene 167x44x89 cm) for kjøpers regning (estimert pris med FedEx dør til dør er NOK 2500,-)

The Music er Vienna Acoustics sin toppmodell og tilhører referanseserien Klimt. Unikt for høyttalere i Klimt-serien er et flatt mellomtoneelement med diskanten bygget inn i midten som på en punktkilde. Det helt flate elementet gjør at lyden blir mindre nasal/hornaktig og oppleves derved mere naturlig. Høyttaleren er i tillegg utstyrt med 3 stk 9 tommers basselementer (X3P spider cones) og en superdiskant.

Konstruksjon: 3-veis, med diskant og mellomtone ('The Music Center') akustisk adskilt fra resten av høyttaleren. De 3 basselementene utgjør tilsammen en integrert subwooferløsning. Det øvre basselementet sitter i et eget kammer hvis volum er tunet for å gi støtte til nedre mellomtone.

Frekvensområde: 22 Hz til 100 kHz.

Sensitivitet: 91 dB.

Motstand: 6 Ohm.

Dimensjoner (HxBxD): 1295x273x630 mm.

Vekt: 82 kg pr. stk.

Produktside
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (98)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn