Gjallarhorn Audio

Butikk TW-acustic Raven GT2 (B-vare)

Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Ta kontakt
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233755
Vi selger en flunkende ny Raven GT2 som p.g.a. finishfeil på bronseoverflaten til toppen av tallerkenen må klassifiseres som B-vare (se foto 2 og 3 i annonsen). Finishfeilene er ikke umiddelbart synlige p.g.a. naturlig variasjon i bronsen (se annonsebilde 4), så de kommer mye tydligere frem på foto enn i virkeligheten. Finishfeilene vil dessuten være skjult av platematten som uansett er anbefalt brukt på et bronseunderlag. Merkene er under lakklaget, så overflaten til tallerkenen er ikke påvirket (dette er 100% jevnt og fint).

Denne var ment å være vår demomodell, men det sier seg selv at vi ikke kan benytte en vare med feil (om enn kun på finish) i salgsøyemed. Tallerkenen ble sendt ned til TW-acustic for utbedring, men den kom tilbake i tilnærmet samme forfatning. Raven GT2 står i øyeblikket utstilt hos oss med finjustert PU, og den kan derfor potensielt høres før kjøp (når Norge åpner opp igjen).

Listepris: NOK 126 000,- (med Raven 10.5 tonearm (m/DIN5 kabeltilkobling) og 1 armbord)
B-varepris: Ta kontakt (NB! Avbildet PU (Titanium V2 fra Clearaudio), tonearmskabel (Eureka fra Esprit) og Zanden platematte er ikke inkludert i prisen)
Frakt: TNT dør til dør for kjøpers regning
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig (kredittkostnad utgjør 1% av kjøpesummen pr. kvartal)

Det vil bli gitt pakkepris på PU og tonearmskabel (med DIN5 plugg) ved kjøp sammen med Raven GT2. Din platespiller kan også finjusteres av oss med vårt AnalogMagik verktøy (gjøres av vår samarbeidspartner i Moss, KaRa mot betaling).

Raven GT2 er andre generasjon av Raven GT og utgjør TW-acustic sin nyeste platespiller. Plinten består av CNC-skåret aluminium av høyeste kvalitet («aircraft grade»). Tallerkenen er laget i TW’s proprietære komposittmateriale med et 15 mm tykt topplag i ren bronse. Både motor og kontrollenhet er nå integrert i plinten. Raven GT2 kan benyttes med inntil 2 armbord (ett er inkludert i prisen).
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (91)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn