J

Butikk Triangle Esprit Australe EZ demopar Sort Høyglans

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 24.995
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230509
SPAR 9000,- på så godt som nytt par Australe!
Pris gjelder kun 1 par høyttalere som har vært på test hos Stereo+


Les testen her: https://joom.ag/LRQI/p40

Høyttalerne kan sendes eller hentes.
Strøkne og komplett med emballasje og alt originalt tilbehør
Høyttalerne er kun 3 mnd gamle.

Esprit Australe Ez er en lekker gulvstående høyttaler med en unik formidlingsevne. Den spiller sjeldent godt i vanlige stuer og har med sin størrelse evnen til å fylle store rom med godlyd. Australe EZ er flaggskipet i Esprit-serien og levner ingen tvil om at den er tuftet på sine storebrødre i Magellan og Signature serien. Kabinettet er lekkert og har finish av høy kvalitet. Høyttalerelementene er meget forseggjorte. Lydkvaliteten er kanskje den aller beste i denne prisklassen.

triangle_esprit-ez_lifestyle_australe_03-1536x900.jpgEsprit Australe Ez er en lekker gulvstående høyttaler med en unik formidlingsevne. Den spiller sjeldent godt i vanlige stuer og har med sin størrelse evnen til å fylle store rom med godlyd. Australe EZ er flaggskipet i Esprit-serien og levner ingen tvil om at den er tuftet på sine storebrødre i Magellan og Signature serien. Kabinettet er lekkert og har finish av høy kvalitet. Høyttalerelementene er meget forseggjorte. Lydkvaliteten er kanskje den aller beste i denne prisklassen.

Australe Ez har en 3-veis løsning med 3 solide 16 cm basselementer, dedikert mellomtone og to horndiskanter (en i front, en bak). Australe Ez er 120 cm høy og er i stand til å fylle store rom med god lyd, romstørrelser over 30m² er ikke noe problem. Australe Ez sørger for en fyldig lyd og et stort lydbilde rikt på nyanser.

Australe Ez tar i bruk en rekke nyvinnger for Esprit Ez serien og redefinerer ytelsen til høyttalere i denne prisklassen. Lydbildet er preget av spilleglede og en ekte live-følelse. Australe Ez har det nyutviklete DPS - Dynamic Pulse System - med en diskant nr 2 på baksiden av kabinettet. Dette er teknikk som sørger for en helt unik spredning i øvre toneleie og som stammer direkte fra Magellan toppmodellene.

Australe Ez sørger for en kompromissløs ytelse i lekker innpakning.


INKARNASJONEN AV TRIANGLE SIN FILOSOFI

Triangle jobber intenst med å gi hver eneste nye serie en distinkt musikalitet ved å bruke de beste materialene og løsningene som er tilgjengelig. 40 års erfaring sørger for en unik lydopplevelse med et naturtro og realistisk lydbilde.

Espirt Ez er materialisert utfra Triangle sin filosofi: serien tilbyr musikkelskere en kompromissløs, dynamisk og liveaktig lyd som ivaretar både finessen og skjønnheten i ethvert musikalsk verk. Gjenoppdag dine første musikkopplevelser og nyt – bli forbløffet over spillegleden som den nye Esprit Ez byr på.


DESIGN, MUSIKALITET OG SPILLEGLEDE

Når alt kommer til alt, så er det jo glede over musikken vi er ute etter når vi handler høyttalere. Triangle har som mål at du som lytter skal komme tettest mulig på det lydbildet du har i konsertsalen, og med bruk av horn og bass- og mellomtoneelementer med en kjapp respons får du en kvikk og frempå lyd rik på nyanser med alle modellene i Esprit Ez serien.

Samtidig er designet viktig. Høyttalerne skal jo tross alt stå godt synlig i stuen eller lytterommet. Espit har et slankt og rent design med rene og skarpe linjer. Bruk av aluminiumsforinger og magnetdeksler skjules alle skruehull og overganger mellom høyttalerelementene og kabinettet. De gulvstående modellene kommer med en fot i herdet glass som forsterker det rene uttrykket. Esprit Ez med sin lekre fremtoning passer i ethvert interiør.


PREMIUM UTFØRELSE OG LEKKERT DESIGN

Golden Maple:
en trendy finish. Som forbrukere vi nå inne i en “tilbake til røttene”-trend, der vi etterspør høyere materialkvalitet, produkter som gir mening og som har et element av håndverk i seg. Overflatefinishen og strukturen i den nye Golden Maple finishen gir umiddelbart følelsen av både kvalitet og bærekraft. Golden Maple overtar for Walnut utførelsen.

Black Ash: den klassiske sorte finishen. Akkurat som damene har den klassiske sorte drakten, så får man også Esprit Ez med den klassiske Black Ash finishen som har vært populær i årtier. Dette er en tidløs finish som passer i de fleste interiør der en vil ha en nedtonet stil.

Sort og hvit pianolakk: For den som skal ha et strammere og mer moderne uttrykk på høyttalerne, passer klassiske sort eller hvit pianolakk. Finishen er blank og klar takket være førsteklasses flerlags lakk.

Walnut: Klassisk valnøtt utførelse for et varmere og mer naturlig uttrykk. Denne finishen er utgående og det kan være begrenset antall med denne finishen. Vi undersøker alltid med Triangle hva de har igjen.

PRIS FRA 29995,-TIL 33995,- avhengig av kabinettutførelse.

SE ALLE FINISHER OG PRISER HER!

HJEMMEKINOSYSTEM

Esprit Ez er egnet til å sette opp et hjemmekinosystem. Med sin energiske lydgjengivelse er klangen perfekt til lyden av film, konserter og serier. Senterhøyttaleren Voce Ez er spesifikt designet for å ivareta den tonale balansen i 5.1 oppsett og gir meget god tilstedeværelse og realisme til lydsporet der du settes i sentrum for handlingen på skjermen.

Som bakhøyttalere (eller evt fronthøyttaler i en kompakt og stuevennlig setting) er Heyda Ez et perfekt valg: den kan nemlig veggmonteres. Subwooferen som egner seg best til kinopppsett er Thetis, se under kategorien subwoofere for mer om denne. Thetis gir en stram, ren og dyp bass.


TESTER
The Absolute Sound
Hi-Fi+
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn