Zulu

Tektron TKEL34PSES-I

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 23.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233842
Selger herved min praktisk talt nye (kjøpt i slutten av desember (2020) italienske håndbygde Tektron TKEL34PSES-I integrerte rørforsterker med fjernkontroll

Mer info her

Med mer enn 24 års erfaring med å restaurere og reparere antikke radioer i Italia, bygger Tektron nå Hi-End lydutstyr med hjerte, sjel og lidenskap. De gir deg det beste ut av NOS og nyproduserte rør. Forsterkerne fra Tektron er nøye håndlaget, visuelt vakre, moderat priset og meget driftssikre. De er også laget for å gi deg den beste lyden du kan tenke deg.Dette er den beste forsterkerne jeg har hatt! Denne låter nydelig på mine fulltonehøyttalere med følsomhet på 97dB i en stue på ca 50 kvadrat. Må simpelthen høres.

Den har mer enn nok effekt Håndverk av meget høy kvalitet Dette er en single ended forsterker med platinum graderte rør og 14 watt klasse-A.

Forsterker og rørene har spilt ca 300 timer. Det følger med ekstra NOS rør og helt nye og ubrukte likeretterrør. Rørene som sitter i forsterkeren nå er 2 stk 6h8c NOS inngangsrør, 4 stk platinum-graderte Tung-Sol EL34 effektrør og 2 stk nye Genalex Gold Lion GZ34/U77 likerettere


Forsterkeren er håndlaget i Italia på bestilling og er helt uten printkort (hardwired). Trerammen er laget i ekte mahogni og topplaten er i kobber. Den har ht-utganger for 4 til 8 og 16 Ohm.

Ny pris på rørforsterker med fjernkontroll og ekstra ht-utganger er 41.300

Selges da jeg skal kjøpe en kraftigere forsterker fra Tektron pga høyttalere med lav følsomhet

Har kvittering, beskyttelsebur og originalesker

Kan sendes!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Zulu
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (9)
Medlem siden
Topp Bunn