B

Butikk Spline Diffusor

Diffusorer
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 22.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 223820
SPLINE DIFFUSOR
Akustikkproduktet fra Spline Diffusor er utviklet og produsert av Kaiser GmbH i Tyskland. Kaiser er et betydelig og svært avansert tre-basert enigineering selskap som har spesialisert seg på akustiske løsninger innenfor generell romakustikk og akustikk komponenter som diffusorer, flyttbare paneler, rack og plattformer for hifikomponenter.
Spline Difusor er et ensidig diffusorpanel laget i glassfiber og utformet som en noe avslepet variant av krappe stående bølger i vann originalt produsert av en cn-maskin ut fra en akustisk datamodell. Innfallende bølger blir reflektert/spredd/diffundert i et utall av ulike retninger, se vedlagte bilde 1.

Standard størrelser er 123x123x20 cm3 og 130cm *130 cm *20 cm (med sarg). (B*H*D), den leveres i lys grå farge som standard, men kan leveres i alle RAL-farger på bestilling. Baksiden er kledd med finer og den kan enkelt henges opp på kroker eller med beslag på en vegg, på frittstående opphengssystemer, se vedlagte bilder 2,3,4.

Spline Diffusor kan også levere i en Mini-størrelse 60 cm*60 cm*20 cm slik at 4 stk. i areal om lag tilsvarer standardstørrelsen, ellers som den. Rent praktisk er det flere fordeler med oppdelt løsning, de kan monteres av en person, mens standardstørrelsen vil normalt kreve to personer, jf. Bilde 5.

Spline Diffusor monteres ofte ut fra rommets senterakser og henges de opp på en skinne med rullehjul (skyvedørsoppheng), kan plasseringen enkelt optimeres. Se også: https://www.kaiser-acoustics.com/en/hifi-equipment/leading-edge/downloads/le-syst-approach-standing-wave-v2.1-oct-2012.pdf

Bilde 1, modell
Bilde 2, bakside
Bilde 3, veggopphengt rød
Bilde 4, frittstående oppheng
Bilde 5, standard størrelse og mini

Pris standard Spline Diffusor kr 22500 pr. stk (123x123 cm2)
Pris standard Spline Diffusor Mini kr 9750 pr. stk. (60x60 cm2)

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn