B

Butikk SPEC RSA V10EX

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 53.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230605
OM RSA V10
Om du trodde Spec kun er for jazzfolk og klassisknerder, ta en lytt på V11! Dette er rockefolkets SPEC! Men selv om den er både slemmere og tyngre på gasspedalen enn sine søsken, formidles også den velkjente stoffligheten, klangene og tilstedeværelsen som mer enn noe annet er Spec's varemerke. Det er bare det at når du vrir opp volumet, viser V11 at rock er alvorlige greier. Tungt og fett, ja direkte brutalt, leveres den tyngste musikken, og merk at dette fortsatt gjøres uten at forsterkeren blir varm. V10 rister rommet, slår deg i mellomgulvet, eksploderer og raser; her spares ikke på kruttet! Til tross for dette har den altså evnen til å levere både klassisk og visesang med stor troverdighet om så skulle ønskes innimellom. En utrolig vellykket forsterker som flere enn bare de aller mest dedikerte har råd til. Men husk, fortsatt gjelder rådet om effektive, lettstyrte høyttalere for å oppleve SPEC-kvaliteten på optimalt nivå.
Mer info om RSA-V10EX kan en finne på SPEC sine hjemmesider:
Produkter: RSA-V10/RSA-V11 ï1/2œ Spec

RSA-V11EX spesifikasjoner
Forsterker
Maksimal effekt 100 W × 2 (4 Ohm), 50 W × 2 (4 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB
Høyttaler impedans 4Ohm-16Ohm
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 3
Høyttalerterminal 1
Strømspenning: 230V vekselstrøm, 50Hz/60Hz
Utvendige dimensjoner 440 mm (bredde) × 120 mm (høyde) × 414 mm (dybde)
Vekt 14,5 kg
Inkluderte varer
FJERNKONTROLL RSR1

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. Her er lagt ut en oppsummering på norsk av det en finner på SPEC sine hjemmesider og vi viser til denne oppsummeringen.

Et googlet utdrag av beskrivelse av V11fra japansk hjemmeside
Hovedtrekkene
Naturlig og rask lyd
Fin signalekspressivitet i det mellomhøye området
Nøytral og allsidig lyd.
V10 har en kraftig MOS FET som med høy presisjon og PWM-svitsjing (pulsbreddemodulering) brukes i kraftfasen, som er hjertet til forsterkeren. Denne kraftige MOS FET har høy respons på signaler på tidsaksen, og skaper svært nøyaktig svitsjing med mindre støy selv for komplekse og momentant svingende musikksignaler.

Kraftig og svært stabil strømforsyningsenhet som kan håndtere bratte signalstigninger
Siden strømforsyningseffektiviteten til denne forsterkeren er så høy som 96% ved maksimal utgang, er den høye strømforsyningskapasiteten og kvaliteten på strømforsyningen direkte knyttet til lydkvaliteten.
• En transformator med stor kapasitet R-kjerne brukes til transformatoren, som muliggjør kraftig, nøyaktig og svært stabil strømforsyning. Den reagerer øyeblikkelig på enhver bratt stor strøm, noe som resulterer i en høyhastighets, velstartet lyd.
• Den siste "Ultra First Soft Recovery Diode" for høy motstandsspenning og stor strøm brukes til at dioden leverer en ren og kraftig strøm med minimal høyfrekvent støy.
• For kondensatoren brukes en elektrolytisk kondensator eksklusivt for lyd, som ble utviklet i fellesskap med en innenlandsk Chemi-Con-produsent. I tillegg, ved å koble en høyytelses hermetisk oljekondensator med tilpassede spesifikasjoner parallelt, har lydtrykket i det lave frekvensområdet blitt dramatisk økt.

Kondensator med høy ytelse som gir rik musikalitet
Siden kretsen til PWM-bryterforsterkeren er enkel og signalet overføres rett, vises funksjonene til delene som lydens karakter. Den skreddersydde kondensatoren som brukes i lavpassfilteret som fjerner PWM-bærebølgen (ca. 400 kHz) i den siste fasen av forsterkeren, har en jevn og blank lyd i det høye området. På den annen side er oljekondensatoren med den samme spesifikasjonen som er vedtatt for strømforsyningsseksjonen, en kraftig lyd, tett og skyggelagt i det midterste området. Et godt balansert arrangement av to oljekondensatorer med helt forskjellige karakterer fremhever bare deres styrker og skaper en attraktiv lydblanding over hele bandet. Med tillegg av en glimmerkondensator med ekstremt høy lydkvalitet, fullføres forsterkningen med høy kvalitet og rik musikalitet.

Elektromagnetiske bølgemottiltak som eliminerer uønskede effekter mellom deler
Transformatorer, kondensatorer, etc. genererer hverandre små, elektromagnetiske bølger, som har en negativ innvirkning på lydkvaliteten mellom hverandre, som dissonansen til musikkinstrumenter. Derfor dekkes transformator-seksjonen, forsterkerdelen og lavpassfilterseksjonen med en spesiell stålplate skjermkasse for å sikre et rent elektromagnetisk rom inne. Videre ble EMT (radiobølgeabsorberende maling) påført innsiden av skapet og skjoldet for å eliminere gjensidig forstyrrelse av skadelige elektromagnetiske bølger.

Vibrasjonskontroll som maksimerer kapasiteten til deler
Elektroniske komponenter vibrerer litt i seg selv når de mottar strøm av elektrisk strøm. Moderat vibrasjon av en del er nødvendig for at delen skal utøve dens iboende evner, men den må være fri til å åpne, mens den eliminerer dens gjensidige forstyrrelse. For dette formålet styres vibrasjoner ved å finjustere styrken til delemontering og skruemomentstyring.

Understell i tre som skaper en naturlig lyd som et instrument. Trechassidelene og isolatorene gir denne forsterkeren en naturlig instrumental lyd. Basechassiset er av tysk gran, solid laminert panel produsert i Østerrike.

-------------------------------------------------
50W på en forsterker kanskje ikke så mye og den må pares med høyeffektive høyttalere, ca. 87 dB og høyere. Da vil en oppleve at her er det ingen "slappe forsterkermuskler", men spenst, styrke og kraft.

SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn