B

Butikk SPEC RPA-W3EX

Status
Denne annonsen er utgått.
Effektforsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 56.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227249
OM RPA W3EX
Dette er den en mest skarpskårne og detaljerte SPEC-forsterkeren, her er klasse D-konseptet strukket så langt det går, og resultatet er formidabelt! Enda åpnere og hurtigere enn den mindre W7EX, med enda større kraft til rådighet for kontroll av høyttalere. I større grad enn hos de integrerte forsterkerne er W3EX tunet mot renhet og detaljer, her vektlegges presisjon fremfor romantikk. Ikke sånn å forstå at den ikke formidler atmosfære og klangfarger, for det gjør den, men fokuset ligger en anelse mer mot full åpenhet enn mot organiske lydbilder. Det sagt, om den kombineres med Spec's helt spesielle løsning for volumstyring helt til slutt i signalveien, da tar den det siste steget mot stjernehimmelen, og representerer dermed kanskje det beste kjøpet i hele SPEC's portefølje!

Spesifikasjoner
Maksimal effekt 100 W × 2 (4 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6 Ohm, 1W)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 1
Utvendige dimensjoner 440 mm bredde × 130mm høyde × 410 mm dybde.
vekt 11kg
Relaterte produkter
Volumkontroll for Ren Direkte Forbindelse, H-VC5, Ekte lydprosessor
Passiv linjevelger H-SL55.
For mer utfyllende informasjon viser en til https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RPA-W3EX/index.html.

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. En oppsummering på norsk av det en finner på disse hjemmesidene legger vi til her for spesielt interesserte:

REFERANSER
RPA-W3EX won in 2018 the BLUE MOON REWARD
Fra SPEC sin hjemmeside har vi hentet denne referansen:
. Her er det bare å bruke Google translate for den som ikke er språkmektig nok!
This review first appeared in the March 2018 issue of hi-end hifi magazine Audiophile Magazine of France. You can also read this review of SPEC's RPA-W3EX in its original French version. We publish its English translation in a syndication arrangement with the publishers. As is customary for our own reviews, the writer's signature at review's end shows an e-mail address should you have questions or wish to send feedback. All images contained in this review are the property of Audiophile Magazine or SPEC Corp - Ed.

RPA-W3EX kan brukes på mange måter, som stereoforsterker, som monoblokker i ulike konfigurasjoner, med og uten forforsterker. Se den komplette brukermanualen, her sakset fra slutten av SPEC sin produktinfo om W3: https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RPA-W3EX/pdf/RPA-W3EX_EN_web.pdf
Som monoblokker vil den kunne drive det meste av aktuelle forsterkere selv om 50W pr forsterker ikke er mye. Her er det imidlertid ingen "slappe muskler", men spenst, styrke og kraft.

Likevel vil vi ønske at høyttalerprodusenter legger mer vekt på å produsere høyeffektive konstruksjoner. SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn