B

Butikk SPEC modell RSA-W7EX

Effektforsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 49.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 225979
OM RPA W7EX
Den ser liten og diskret ut, og den veier lite, men vekten den er i stand til å levere når den spiller, er formidabel! Overraskende dynamikk, kraft og kontroll fra nok en lettvekter i SPEC-sortimentet. Gjennomsiktigheten og detaljfokuset denne effektforsterkeren er i stand til å formidle, er intet annet enn unikt i prisklassen. At disse 50 Watt kan oppleves såpass brutale, og samtidig så kontrollerende, er sjelden kost. Kraftfull, hurtig og hardtslående, framstår denne effektforsterkeren som nærmest naturstridig, med sin eksepsjonelle formidlingsevne.
Denne bør absolutt pares med topp produkter, selvsagt kilder og forforsterkere, som f.eks. SPEC RPA-P7EX, men også fulltonehøyttalere som kan vise hva som bor i denne unnselige kraftpakka. Som vanlig anbefales effektive høyttalere som er i stand til å formidle dynamikken og hurtigheten i SPEC's forsterkere!
Mer info om RPA-P7EX kan en finne på SPEC sine hjemmeside: https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RPA-W7EX/index.html.

Spesifikasjoner
Maksimal effekt 100 W × 2 (4 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6 Ohm, 1 Ohm)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 1
Utvendige dimensjoner 350 mm, bredde × 95mm høyde × 375 mm dybde.
vekt 6.2kg
Relaterte produkter
Volumkontroll for PURE DIRECT CONNECTION: H-VC5 med 3 styresignalutganger.
Med H-VC5 kan en koble lydkildeutstyr direkte til spesifikasjonsforsterkeren - Ren direkte forbindelse.
Passiv linjevelger H-SL55.

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. En oppsummering på norsk av det en finner på disse hjemmesidene legger vi til der for spesielt interesserte.

REFERANSER/ARTIKLER


https://www.point-audio.com/english/product/product-spec.php?cpid=1&dpid=11
For den som ikke er språkmektig nok, anbefaler vi bruk av Google translate. For best mulig oversettelse anbefales først oversettelse til engelsk og derfra til norsk, men også dirkete oversettelse blir vanlig vis bra nok til at du selv får med deg innholdet!

SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn