B

Butikk SPEC modell RSA-G3EX

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 29.950
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227932
Demobrukt forsterker SPEC selges for kr 29950, ny pris er 49800
OM RSA G3EX
Denne integrerte forsterkeren tar et tydelig steg opp fra lillebror, mer kraft, enda større åpenhet, flere innganger, rett og slett en mer voksen forsterker! Som alle SPEC-forsterkere er også denne en fantastisk musikkformidler, selv om den selvsagt ikke fullt ut kan kopiere den sonore klangstrukturen og den fullstendig forførende lyden fra sine større og tyngre søsken. På den annen side er hurtigheten og detaljeringen tilstede allerede i denne svært så konkurransedyktige modellen. Og, som tilfellet er på innstegsmodellen, her står overraskelsene i kø når du kopler den til lett last og høyeffektive høyttalere. Her er et enormt skyv, her er eleganse, her er lydkulisser i enorm størrelse, her er liv og rytmikk! I det hele tatt vi en hver som lytter til en RSA G3EX selv oppleve hvorfor SPEC representerer noe helt spesielt innen forsterkerteknologi.
Mer info om RSA-G3EX kan en finne på SPEC sine hjemmesider:
Products : RSA-G3EX | Spec

RSA-G3EX spesifikasjoner
Forsterker
Maksimal effect 100 W × 2 (4 Ohm)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6 Ohm, 1W)
Harmonisk forvrengningsforhold 0,02% (ved 1 kHz, 80% utgang)
Inngangsfølsomhet, forsterkning 300 mVrms, 37,3 dB (ved MAX volum, 6 Ohm, 1 kHz, ubalansert inngang)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 2 RCA-innganger: 3
Høyttalerterminal 1
Strømspenning: 230V vekselstrøm, 50Hz
Elektrisk forbruk Uten signal: 18 W, under maksimal effekt: 180 W (8 Ohm, 100 Hz)
Utvendige dimensjoner 430 mm (bredde) × 110 mm (høyde) × 375 mm (dybde)
Vekt 9,0 kg
Inkluderte varer
FJERNKONTROLL RSR1

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider
www.bebophifi.com. En oppsummering på norsk av det en finner på disse hjemmesidene er lagt ut der for spesielt interesserte.
REFERANSER/ARTIKLER
Norsk referanse, fra Rognliens hifi-blog.
rognlien.wordpress.com

Rognliens hifi-blog
Life is too short for boring hifi!
rognlien.wordpress.com
rognlien.wordpress.com

Spec me up!
Spec is without competition my favorite class-D amplification. Not only that, let’s just say amplifiers without tubes, that’s how good they are.

Italiensk referanse
SPEC RSA-G3EX
SPEC RSA-G3EX "Real-Sound" Il designer SPEC Shirokazu Yazaki ha iniziato la sua carriera in TEAC Japan, dove ha lavorato per quattro anni sviluppando tra
hifipickup.it
hifipickup.it

Vi viser til det fulle reviewet. Her er det bare å bruke Google translate for den som ikke er språkmektig nok der teksten er tilgjengelig!

50W pr forsterker kanskje ikke så mye og den må pares med høyeffektive høyttalere. Da vil en oppleve at her er det ingen "slappe forsterkermuskler", men spenst, styrke og kraft.

SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!

For mer utfyllende informasjon viser en til wwww.spec.corp.-jp.com
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn