B

Butikk SPEC modell RPA-P7EX

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 25.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 226984
OM RPA P7EX
Her er Spec's forforsterker, med velkjent, klangfull og levende lydgjengivelse, og fjernstyring av volumet. Denne fungerer strålende i lag med et hvert effekttrinn, og mest fantastisk er den i lag med Spec's egne effektforsterkere, da man kan benytte den unike volumstyringen som sørger for et fullstendig uforstyrret signal helt til utgangstrinnet. Denne løsningen representerer noe helt nytt og innovativt, og sørger for at signalet ikke dempes noe sted gjennom kretsene, før det er helt nødvendig, altså helt ute ved utgangstransistorene. Denne løsningen sikrer en hittil uhørt klarhet og ekthet i gjengivelsen, det anbefales sterkt å styre din Spec effektforsterker på denne måten!
Mer info om RPA-P7EX kan en finne på SPEC sine hjemmeside https://www.spec-corp.co.jp/e/audio/RPA-P7EX/index.html.

Spesifikasjoner
Inngangsklemme 2XLR, 3RCA
Utgangsterminal 1XLR, 3RCA (samtidig)
Inngangsdempende -6dB (INPUT3 (RCA) / OUTPUT5 (XLR))
Fjernkontroll
Volumkontroll 3 (samtidig)
Utgangsvelger MAX / NORMAL
Kraftspenning 230V
Elektrisk forbruk 10W
Utvendige dimensjoner 350 mm (bredde) x 95mm (høyde) x 375 (dybde)
Vekt 8.0kg

OM SPEC generelt
SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Kortfattet om SPEC oppsummerer vi slik:

SPEC lager forsterkere med moderne klasse D teknologi, men ikke slik vi har blitt vant til å oppleve denne forsterkerteknologien. Materialvalg i chassis, strømforsyning og signalvei er resultater av nitidig detaljfokus og stor kunnskap, samt utstrakt lytting. Alle tresorter, alle kretsdetaljer, alle komponenter er valgt med ett mål for øyet: Best mulig musikkgjengivelse. At SPEC har funnet en helt unik løsning på Klasse D-kretsen er hevet over tvil i det øyeblikk du tar deg tid til å lytte på produkter fra denne helt spesielle, japanske produsenten. Klangfarger, sting, nerve og tilstedeværelse representerer noe helt særegent, ikke bare fra klasse D, men faktisk sammenlignet med det meste som finnes på markedet.
I tillegg har SPEC benyttet komponenter med ekstrem lydkvalitet og lang levetid, dette er forsterkere for evigheten. Under drift blir de aldri varme, her får du all godlyden uten å sløse med strømmen og være redd for høye temperaturer og kort levetid på halvlederne. Med en SPEC-forsterker i anlegget, kan du være trygg på både funksjon og musikkgjengivelse!

UTDRAG FRA SPEC SINE NETTSIDER OM TEKNISK FILOSOFI MV.
Mer informasjon om SPEC generelt kan en finne på deres hjemmesider www.spec-corp.co.jp og på BebopHifi sine hjemmesider www.bebophifi.com. En oppsummering på norsk av det en finner på disse hjemmesidene.

REFERANSER/ARTIKLER
Fransk

Kinesisk


Russisk

Her er det bare å google i vei for de som ikke er språkkyndig nok!

SPEC mener gleden ved musikk ville øke dersom dagens moderne mainstream høyttalere med bredt frekvensområde, men lav følsomhet, kunne gjengi musikken med samme realisme som gammeldagse, høyeffektive høyttaler. Med våre «Real Sound Amplifiers» har vi forsøkt å gjengi en naturlig, rik og involverende tone, som taler direkte til emosjonene, skaper troverdig rominformasjon og en dynamisk, levende opplevelse!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn