Grumz

Sonus Faber Cremona Auditor Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 8.500
Kjøpt av
Beàthoven
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 87907
Legger ut denne annonsen på nytt, da forutsetningene har forandret seg.
Selger mine Sonus Faber Cremona Auditor stativhøyttalere i graphite utseende. Disse vakre høyttalerne selges med orginalt stativ.

Jeg kjøpte disse selv brukt, og har hatt begge høyttalerene til merkeverksted hvor den ene fikk byttet diskant til ny fra Sonus Faber. Den andre har en meget liten og svak skurring som er vanskelig å få fram ved gjentatt testing og også vanskelig å høre. Jeg trodde denne var blitt friskmeldt, men da jeg hentet den idag på verksted fikk jeg vite at denne skurringen kan fjernes ved bytte av basselement, en jobb som vil koste ca 4.500. Da jeg allerede har jøpt nye høyttalere, ønsker å få disse solgt, og velger derfor å sjekke interessen rundt å selge de "as is" for 8.500 kr. Er det null interesse, vil jeg antagelig få elementet byttet ut og tatt det derfra. Hvis det skulle være noen interesserte kjøpere i Bergensområde vil det være fint mulig å få hørt på høyttalerne før et eventuellt kjøp.

Det er et lite hakk i lakken på den ene høyttaleren, og noen hakk i det ene stativet (se vedlagte bilder). Med unntak av dette er de i meget pent utseende slik SF pleier å være. Grillen er fremdeles stram.

Jeg har orginal emballasje til både høyttalere og stativ, og kan eventuellt sende disse for kjøpers kostnad og risiko, men når det er sagt, vil jeg foretrekke og prioritere lokale kjøpere som har mulighet til å besikte og hente høyttalerne.

Jeg selger også et par Sonus Faber Wall bakhøyttalere og en Sonus Faber Solo Home senterhøyttaler om noen skulle ønske å llage et lite SF surroundsystem. Disse vil kunne selges med i en fordelaktig pakkepris.

Informasjon om bruker

Grumz
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden
Topp Bunn