Antonsen

Solid Tech Radius Solo 5 + 1 Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Møbler og tweaks
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 6.500
Kjøpt av
Mman
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 50046
Legger ut dette racket da jeg ikke kommer til å ha behov for det i mitt kommende lytterom/prosjekt. Er meget fornøyd med racket, og selges kun pga plassmangel. Det fremstår som godt behandlet, men den ene plata har noen riper - det blir riktignok under ett komponent, så er lite synlig.

Avstanden på hyllene kan byttes innbyrdes, dette er da en standard Radius 5 med 31,9 - 23,5 - 15 - 15 pluss en ekstra 23,5 hylle som jeg har valgt å sette på toppen. Hyllene tåler 60 KG, så burde være mer enn nok. Nypris er ca 13000. Har desverre ikke kvittering.

Ønsker naturlig nok ikke å sende dette, men kan være behjelpelig med å levere, eller møtes på midten etc.. Anbefales at jeg skrur fra hverandre racket før salg, men kan leveres ferdig montert. pga høy vekt og stor størrelse ville ikke jeg gjort det, men på kjøpers ansvar er det mulig. Ser for meg at det blir en del stygge merker både på gulv og dører :)

Fra NAT sine hjemmesider:

S

olid Tech har ved bruk av optimale materialer og kjente teknikker fra «vibrasjons» industrien klart å utvikle de beste produktene med hensyn til vibrasjonsisolasjon. De trenger ikke ty til mystiske forklaringer fra romfartsindustrien eller forsvarsindustrien, - ikke engang prisene er mystiske. Solid Tech har for å underbygge sine påstander benyttet uavhengige seriøse institutter til å utføre målinger som klart viser en betydelig effekt med hensyn på vibrasjonsdemping.
Er i utgangspunktet interessert i penger, men alt av bud og kombinasjoner med innbytte vurderes. Dog med mellomlegg fra min side er uaktuelt.

Informasjon om bruker

Antonsen
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (9)
Medlem siden
Topp Bunn