M

Butikk SALG 25% - Leema Quasar - forsterker med alt

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 25.800
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 225848
Stellar Series

Veil ledende utsalgspris kr 34440

Den integrerte forsterkeren Leema Quasar er det siste tilskuddet i den berømte Leema Stellar-serien. I det ytre vil du kjenne igjen front panel designet i aluminium som andre i Constellation-serien, så Quasar vil derfor inngå fint sammen med andre Leema produkter.

Topologien i Quasar er basert på Leema Elements serien, noe som medfører dobbel mono utgangsseksjoner med utrolig kraft og dynamikk. Forsterkeren kan drive det som er av høyttalere med sin effekten på nesten 200 watt RMS i 8 ohm. Forsterkeren har en integrert DAC som bygger på Leemas berømte Quattro infinity topologi, med 3 koaksiale spdif-innganger, 3 optiske innganger og 1 av Leemas M1 asynkrone USB-grensesnitt. I tillegg har forsterkeren både Bluetooth grensesnitt og streaming muligheter. Bluetooth grensesnittet gir deg mulighet for å spille lydkvalitet av høy kvalitet direkte fra kompatible mobilenheter og avanserte lydkodeker som aptX støttes selvfølgelig. Streaming av de fleste formater opp til 24bit / 192kHz. Det kan ikke være enklere å spille musikk fra en NAS-stasjon, hjemmenettverk eller en annen DLNA / UPNP-enhet. Dedikert kontrollapps for både Android- og Apple-enheter er tilgjengelige.

AV Forums Award

?The Leema is the best sounding all-in-one I?ve yet to test at this or any other price point.?

Leema Quasar Specifications

Power output, both chanels driven 8? : 180 W RMS

Power output, both chanels driven 4? : 180 W RMS
Output Current : Greater than +/- 12Amps
Distortion : 0.015% measured AES17
Size (h)x(w)x(d) in mm : 95 x 435 x 350
Mass : 17kg
UPnP streaming : 24 bit/192kHz
DAC : 24 bit/192kHz + Asynchronous USB
BlueTooth : Multi Codec including aptXDriver installation required for USB interface when using Windows computer. Disc included.
Originalemballasje
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moet Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn