Atlerovik

Sølv høyttalerkabler i full bi-wire konfigurasjon, 3 meter Solgt

Høyttalerkabler
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 9.500
Kjøpt av
veleik
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 248391
Selger et spesiallaget bi-wire sett med høyttalerkabler av ca 1.6 mm sølvtråd. Selve sølvkabelen og bomullsisolasjonen er produsert av aktøren Whistler her på Hifisentralen og kablene er terminert av Olof Lilja, tidligere Upgrade Audio. Det ble produsert flere sett av disse kablene for en del år siden, og alt forsvant fort. Jeg var heldig å få kjøpe siste rest for ca to år siden. Settene er ca 3 meter lange og i full bi-wire konfigurasjon. Det vil si ca 24 meter med sølvtråd totalt. Høyttalerendene er terminert med bananplugger og forsterkerendene er med bananplugger på to av parene og spader på de andre to, slik at det enkelt kan kobles på alle forsterkere.

Her er Whistlers egen beskrivelse:
«I 2005 fikk jeg produsert noen få meter av denne tråden. Det meste ble umiddelbart solgt til hard core audiofile. Jeg beholdt noen få meter for egen bruk. Det er disse siste metrene du kjøpte. Nå er det ikke mer igjen.
Selve sølvtråden ble produsert i Australia for meg. Den ble polert og glødet her i Norge før den så ble sendt til USA. Her ble den Palladiumbelagt av et selskap som har spesialisert seg på denne typen overflatebehandling. Til slutt ble den kryobehandlet av et annet selskap før jeg fikk den i retur. Produksjonen av samme tråd i dag, ville ha kostet uhorvelig mye med tanke på råvarepriser, tjenester og frakt.»

Selv har jeg brukt høyttalerkablene på et komplett Audio Note anlegg. Jeg sammenlignet med Audio Notes egne kabler i både kobber og sølv, og opplevde med disse at jeg fikk det beste fra begge verdener: et solid driv og bass i bunnen, kombinert med sølvets oppløsthet.

Kablene kan sendes (stor pakke) eller hentes i Oslo.
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Atlerovik
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (18)
Medlem siden

Andre annonser av Atlerovik

Topp Bunn