veleik

*Reservert* DIY 300B monoblokker selges Solgt

Effektforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 6.000
Kjøpt av
lydman
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 232198
Jeg selger mine 300B monoblokker. Dette er forsterkere jeg kjøpte i Belgia for ca 15 år siden. De ble bygget av teknikeren til Pierre Costers (innehaver av Colab.be) til Pierre selv. Jeg har desverre ingen info om kretsen, men de er rørlikerettede og 300B drives av 6SN7.

Det er brukt en god del store og kostbare kondensatoerer fra Solen, TOC og Western Electric i dem. Trafoene er visstnok håndlagde i Belgia, men jeg vet ikke mer enn det. Audiomix tok service på dem for omlag tre år siden. De spiller som de skal, med herlig 300B-magi. Utseendemessig er de ikke så flotte som man kunne ønske, men jeg har lagt svart gummispray på dem. I mine øyne en forbedring, men denne kan plukkes av om man foretrekker krom og jern. Det er satt på noen voltmeter til pynt, som ikke er koblet til, og led´ene har litt ulike farger. Tanken var å pynte dem litt, men jeg stoppet etter gummispray. Hver forsterker veier rundt 30kg, og sendes ikke:). Målene er ca 45cmx45cmx25cm. De må hentes i Drøbak. Her har man muligheten til å skaffe seg noen kilo 300B-lyd for nokså få kroner.

Edit: Valve art 300B som målte godt hos Audiomix for to-tre år siden. Spilt maks 200 timer siden da. Jeg kan selvsagt ikke garantere disse utover dette.
Jeg syntes ikke disse suste mye da jeg brukte dem, men mine nåværende AN kit 300B suser mindre. Plagde aldri meg, men slikt er jo individuelt. Uansett kan dette høres hjemme hos meg før salg, med munnbind på😊.
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Må hentes

Informasjon om bruker

veleik
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden

Andre annonser av veleik

 • Coffman Labs G1-A selges
  Selges av: veleik
  Kr 19.000
 • Emission Labs 5U4G mesh
  Selges av: veleik
  Kr 3.000
 • Audio Note Kits L4 selges
  Selges av: veleik
  Kr 22.000
Topp Bunn