Karmana

Redusert pris: La Rosita Zardoz Bird 300B rørforsterker

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 55.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 239730
Selger min La Rosita Zardoz Bird 300B rørforsterker. Dette er en fantastisk god forsterker hvor det kun er benyttet kvalitetskomponenter. Den eneste grunnen for salg er at jeg vurderer å redusere antallet komponenter i anlegget ifm flytting til mindre bolig. Hvis du har passende høyttalere og er interessert i 300B magi bør dette være et sikkert valg.

Forsterkeren er kjøpt ny av meg i 2019 hos norsk high-end forhandler, Acoustic Tuning. Den er selvfølgelig helt strøken. Jeg har stort sett kun spilt på den i helgene, så det burde være mange timer igjen med musikkglede på rørene. Jeg har alt av original emballasje, så sending er uproblematisk, men jeg hadde satt pris på å overlevere denne direkte til ny eier, istedenfor å la den bli håndtert av posten.

Dette er en dyr forsterker med veiledende pris på 135.000kr. I tillegg legger jeg ved originale La Rosita signalkabler og nettledning, og selvfølgelig den originale fjernkontrollen. Ved seriøs interesse kan forsterkeren demonstreres i mitt oppsett før endelig avgjørelse.

Legger ved link til norsk forhandler og produsent:

https://acoustictuning.com/produkt/bird/

Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Karmana
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (42)
Medlem siden

Andre annonser av Karmana

Topp Bunn