BangBang

Pylon Sapphire 31 Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 6.000
Kjøpt av
Stigimon
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 182298
Jeg har oppgradering spøkelset på besøk, og har derfor besluttet at mine knallgode Pylon Audio Sapphire 31 i hvit pianolakk (Svært høy WAF) utførelse må vike plass.

Den ene høyttaleren har ubetydelige transportskader fra forrige eier, synes ikke fra lytteposisjon, og man må helt inntil høyttaleren for å faktisk se merkene.
Jeg har lagt ut noen bilder som er "overdrevet" for å fremprovosere merkene på bildene. Jeg kan se om jeg kan ta noen macro bilder om det er interesse for det.
Høyttalerne selges svært billig pga dette.
Foretrekker at kjøper henter og besiktiger høyttaler selv, men jeg har original emballasje så de kan evt sendes på kjøpers ansvar/risiko.

Kan ta bytte/ eller ta delbetaling i et par med gode høyttalerkabler, (gjerne biwire), jumpere, rør riaa, pickup, eller noe annet analogt utstyr. Er ganske fleksibel.

Høyttalerne blir stående i stua til nye høyttalere er på plass mot slutten av neste uke.

Ta kontakt på pm. :)

Sapphire 31:
Treveis konstruksjon med 20cm bass, 13cm mellomtone og softdomediskant. Dette er altså en høyttaler med solid kapasitet fra den dypeste bassen og helt opp. Toppen er svært åpen og artikulert, slik man kjenner Seas sine softdomediskanter. Mellomtonen henger godt sammen med resten av lydbildet, uten å stikke seg ut på noen måte. Vokal og instrumenter fremstår naturlig. Bassen har godt driv og er stram og fin, samtidig som den kan være meget slagkraftig når det kreves.

Sapphire 31 trives best i rom fra ca 15m2 og opp til ca 45m2. Kan ofte også benyttes i større rom med godt resultat.

Sapphire

Sapphire serien fra Pylon er laget for bruk både til musikk og film. Dette er allsidige konstruksjoner som låter godt med alt fra lett instrumental musikk til komplekse filmscener. Lydkarakteren kan beskrives som åpen, dynamisk og med godt driv i de nederst oktavene.

Høyttalerne i Sapphire serien har komponentkvalitet og byggekvalitet man sjelden ser i denne prisklassen. Softdome diskant fra Norske Seas(Seas 27TDC), bass/mellomtone elementer fra Visaton med coatede papirmembraner. Kabinettene er solid konstruert med flere innvendige avstivninger og terminalene på baksiden er fra velrenomerte WBT og sørger derfor god signaloverføring.


Anbefalt elektronikk og matching:
Sapphire serien generelt enkle å drive og trives derfor med ett stort utvalg forsterkere. Vi benytter LM Audio 211IA, 216IA og 501IA på både Sapphire 25 og 31 med svært godt reslutat. Høyttalerne fungerer også fint med hjemmekinoforsterkere, selv om man da mister noe av musikaliteten og åpenheten man får ved bruk av godt rørutstyr.

Plassering:
Denne serien låter best når den er plassert litt ut fra bakvegg/hjørner. Ønskes en kraftigere bass kan de plasseres nærmere bakvegg/hjørner. Ønskes en mindre bass kan man prøve å tette/delvis tette igjen bassporten på baksiden.

Bruksområde:
Sapphire serien er meget allside og egner seg godt til rene musikkoppsett med både transistorforsterkere eller rørforsterkere. De egner seg også til bruk som fronthøyttalere i hjemmekinoen. Den største modellen, Sapphire 31, kan benyttes i store rom opp til over 45m2, mens Sapphire 25 egner seg best opp til romstørrelse på ca 35m2.

Spesifikasjoner:
Impedans: 8ohm (minimum 6ohm)
Frekvensområde: 32-20 000hz
Nominell effekt: 140w
Maks effekt: 200w
Sensitivitet: 90db
Dimensjoner: 24x100x30cm(BxHxD)
Vekt: 22,5kg/stk
Tilkoblinger: Mercator kontakter(banan, spade, råkabel)
Finish: Hvit høyglanshttps://www.malaaudio.no/shop/product/pylon-sapphire-31hg?tm=produkter&sm=hoyttalere/gulvstaende

Informasjon om bruker

BangBang
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (7)
Medlem siden
Topp Bunn