Gjallarhorn Audio

Butikk ProAc Response K8 (demovare)

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 195.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227751
Gjallarhorn Audio er norsk importør av ProAc og en rekke andre high-end merker. ProAc sin flaggskipsmodell, Response K8, er nå ikke lenger i produksjon (K10 overtar fra mai 2020), og vi legger derfor ut vårt demopar i lekker Madagascar ibenholt finish for salg. Paret er særdeles velholdt og uten bruksmerker av noe slag. La det ikke være noen tvil - dette er en av våre beste høyttalere med sin store styrke i mellomtonen.

ProAc er spesielt kjent for sin innbydende mellomtone, et resultat av 'voicingen' til Stewart Taylor, selskapets grunnlegger. Høyttalere fra ProAc er uvanlig gode musikkformidlere og de låter engasjerende på det meste av musikksjangre.

Response K serien er ProAcs toppserie. Alle modellene i denne serien benytter woofere med Kevlar som membranmateriale. I K8 sitt tilfelle er det tale om 2 stk 8" pr. høyttaler. Domemellomtonen er fra ingen ringere enn ATC og regnet for å være en av verdens beste mellomtoner. ProAc har selv designet waveguiden til denne. De høye frekvensene gjengis av en bånddiskant utviklet av ProAc selv.

Listepris: NOK 377 000,- (ibenholt)
Demovare: NOK 195 000,- (p.g.a. et stort antall demohøyttalere så er total brukstid på mindre enn 100 timer!)
Garanti: Selges med full garanti (5 år)
Frakt: Kan sendes i sin originalemballasje for kjøpers regning
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig (kredittkostnad utgjør 1% av kjøpesummen pr. kvartal)

Vi vil i dette tilfellet bistå kjøper med å få mest mulig ut av kjøpet ved å bidra med vår kompetanse innen romakustikk og høyttalerplassering, enten ved fysisk oppmøte hos kjøper (akustiske målinger vil da kunne utføres gratis) eller via epost/telefon om kjøper befinner seg i en annen del av landet.

Design: 3-veis bassreflekskonstruksjon (med refleksport i bunnen av kabinettet)
Diskant: 60mm X 10mm ProAc bånddiskant med Alnico magnet
Mellomtone: 3" (75mm) softdomeelement fra ATC!
Bass: 2 stk 8" (200mm) woofere med nyutviklet kevlarkon
Frekvensrespons: 20 Hz - 30 kHz
Nominell impedans: 4 Ohm
Sensitivitet: 91,5 dB/W/m
Anbefalt effekt: 10-500 Watt
Dimensjoner (HxBxD): 123cm X 24cm X 45cm
Vekt: 70 kg

Produktside

ProAc ble grunnlagt av Stewart Tyler i 1979 og firmaet har i løpet av årene blitt kjent for å konstruere høyttalere med en egen evne til å formidle musikk.

ProAc er kjent for å bygge utsøkte høyttalere med fremragende lyd- og byggekvalitet, og de går særdeles grundig til verks ved utvikling av høyttalerelementer, konstruksjon av delefiltre og oppbygging av høyttalerkabinetter.

Alt av design og "voicing" utføres av Stewart selv, mens høyttalerne blir håndbygget av hans medarbeidere i fabrikken ved Brackley i Northamptonshire. I og med at ProAc har vært i drift lenger enn de fleste av konkurrentene, så er dette en produksjonsprosess hen i mot det perfekte. Nye modeller er m.a.o. mere et resultat av evolusjon (gradvis forbedring) enn revolusjon (eksperimentering). Dette gir kunder en sannsynlighet for god lyd som er langt større enn i det vanlige "hit and miss" scenarioet.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (93)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn