J

Butikk Phonar P9 Match Air Trådløse High-End høyttalere

Status
Denne annonsen er utgått.
Aktive høyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 35.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230559
phonar-veritas-match-air-p9-aktive-gulvstaende-hoyttalere.jpg


Jeg selger mine Phonar P9 Match Air høyttalere for å oppgradere hjemme.

P9 Match Air er trådløse høyttalere på sitt beste og kan levere slagkraft og tyngde i mellomstore og store stuer. Høyttalerne er i en meget påkostet pianolakk, sorte. Lekkert kabinett og en ikke altfor ruvende fremtoning gjør at disse kan passere hos interiørpolitiet der hjemme. Høyttalerne har flere EQ-innstillinger som gjør det mulig å tilpasse klangen til rommets akustikk, perfekt om de skal stå i en vanlig stue der en ikke får plassere høyttalerne som en vil. Disse høyttalerne deler svært mye av teknologien på trådløs-overføringen med SA Legend serien.

Med totalt 4x6,5" basselementer, 4 mellomtoner og to Scanspeak ringradiator diskanter med aktiv drift på 2x320W er dette et meget potent system som får rockefoten til å trampe i takt med musikken. Her er det plenty med Pondus og et energinivå av de sjeldne, spillegleden oser ut av høyttalerne. Systemet har en Platin sender som har innganger for HDMI, optisk, coaxial og analoge kilder. I tillegg har senderen støtte for Spotify Connect og Google Chromecast og Apple Airplay og Bluetooth. Her kan alle som har en mobil strømme timesvis med musikk.

Høyttalerne kan også kobles analogt dersom en har en god forforsterker, eksempelvis en Primare Pre35 Prisma eller SC15 Prisma. Høyttalerne har WISA støtte og kan brukes med LG TV blant annet. Høyttalerne er komplette med alt originalt tilbehør og esker.

Tilstanden er meget god og omtrent som ny, høyttalerne ble tatt i bruk i juli. Nypris 69995,-, et kupp selv til nyprisen. Kan sendes mot at kjøper dekker frakt og tar risikoen. Kan også leveres på det sentrale Østland. Høyttalerne selges av meg privat, garanti og reklamasjonsretten fra opprinnelig kjøpsdato videreføres.

Linker:
https://www.lydglede.no/aktive-hoyt...tch-air-p9-aktive-gulvstaende-hoyttalere.html
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn