J

Butikk Phonar P10 Next

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 69.995
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 228920
P10NEXT er høyttalerne for deg som er på jakt etter en dynamisk fullskala musikkopplevelse. Den vil lære deg å verdsette det fysiske elementet ved god musikkgjengivelse kombinert med en fantastisk holografi.

phonar-veritas-next-p10-gulvstaende-hoyttalere.jpg

phonar-veritas-next-p10-gulvstaende-hoyttalere (4).jpg phonar-veritas-next-p10-gulvstaende-hoyttalere (3).jpg phonar-veritas-next-p10-gulvstaende-hoyttalere (2).jpg phonar-veritas-next-p10-gulvstaende-hoyttalere (1).jpg


Phonar Akustik GmbH ble startet i den tyske provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark for nesten 40 år siden. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp. Merket bruker høyttalerelementer fra Scan-Speak og Peerless, internkabling fra Wireworld og delefilerkomponenter fra Intertechnik og Mundorf. Alle seriene Lydglede.no tilbyr er håndbygget i Tyskland.

"No limits, no compromize"

P10 NEXT er flaggskipet i Veritas-serien til tyske Phonar. Formålet med denne modellen er å tilby en kompromissløs lydopplevelse til en fornuftig pris. Det høres gjerne enkelt ut, men å tilby en toppmodell så fullspekket av høykvalitetskomponenter, som spiller så uanstrengt i hele frekvensområdet er meget uvanlig i dette prissegmentet.

Skjermbilde 2020-06-02 kl- 11-59-53.png

* Høyttalerne leveres som standard med baseplatform som vist på produktbildene. Aluminiumsbars som er avbildet på noen av bildene er tilleggsutstyr. Ta kontakt for pris.

P10 NEXT er på mange måter definisjonen av tysk ingeniørkunst. Det anerkjente diskantelementet fra Scan-Speak er plassert midt mellom to 13 cm mid-basser som tar seg av mellomtonene og to kraftige 21 cm (8") basselementer fra Peerless. Systemet er satt opp i et såkalt double D’Appolito configuration hvor alle elementene nøye stilt opp på den vertikale frontbaffelen som heller forsiktig bakover. Denne fysiske symmetrien bidrar til å fjerne uønskede tidsforsinkelser mellom elementene. Frontbaffelen er med andre ord ikke bare en fryd for øyet, den er nøye gjennomtenkt og kalkulert.

P10NEXT er høyttalerne for deg som er på jakt etter en dynamisk fullskala musikkopplevelse.

Den vil lære deg å verdsette det fysiske elementet ved god musikkgjengivelse kombinert med en fantastisk holografi.

Phonar-Veritas-P10-7a.jpg


Spesifikasjoner:
  • Konstruksjon: double D’Appolito
  • Bass: 2x21cm
  • mellomtone: 2x 13cm
  • Sensitivitet: 87 db
  • Frekvensområde: 21-27.000Hz
  • Power Handling: 200 / 260w
  • Nominal impedanse: 4 ohm
  • Størrelse: 140x25,2x38 (HxBxD)
  • Vekt per stk: 40 kg
  • Finish: sort eller hvit highgloss pianolakk

Klikk her for å ta en nærmere titt: P10 Next

Les testen her
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn