J

Butikk Phonar M4 Walnut høyttalere: 3000,- i rabatt på demopar

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 8.995
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 229866
LYDGLEDE RYDDER PÅ LAGERET!
Strøkne demohøyttalere. Disse har kun blitt testet noen få timer, blitt tatt noen bilder av og så pakket ned igjen. Her får du nye høyttalere til gunstig demopris!

Spar 3000,- på et komplett sett M4 Walnut. Disse er i nydelig finish, noe av det beste du får for denne prisen. For mer info/ kjøp: send en mail til info@lydglede.no. Fri frakt.

LES OMTALE HER: Lydglede - inspirasjonsblogg

1870large.jpg


M4 NEXT er stativhøyttaleren i tyske Phonars kritikerroste Veritas Next-serie. Til tross for et beskjedent ytre leverer M4 virkelig en lydkvalitet som svinger.

Phonar Akustik GmbH ble startet i den tyske provinsen Schleswig-Holstein nær grensen til Danmark for nesten 40 år siden. Helt siden oppstarten i 1983 har Phonar bygget høyttalere av ypperste kvalitet. Hos Phonar er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver høyttaler, hvert element, monteres fra begynnelse til slutt, for hånd, av en dedikert medarbeider på fabrikken i Tarp. Merket bruker høyttalerelementer fra Scan-Speak og Peerless, internkabling fra Wireworld og delefilerkomponenter fra Intertechnik og Mundorf. Alle seriene Lydglede.no tilbyr er håndbygget i Tyskland.

M4 NEXT er stativhøyttaleren i Phonars kritikerroste Veritas Next-serie. Til tross for et beskjedent ytre leverer M4 virkelig en lydkvalitet som svinger.

Satt opp med et fantastisk diskantelement fra danske Scan-Speak i kombinasjon med den kritikerroste 160 mm HDS-wooferen fra Peerless tilbyr Veritas M4 Next en kraftfull og dynamisk musikalsk opplevelse. Den ble testvinner i tyske AUDIO fremfor kandidater fra Dynaudio og Monitor Audio. Testen finner du HER.

Spesifikasjoner:
Konstruksjon: 2-veis bassreflex
Bass: 1x16cm
Diskant:1x27mm
Sensitivitet: 87 db
Frekvensområde: 40-27.000Hz
Power Handling: 90 / 100w
Nominal impedanse: 8 ohm
Størrelse: 34x20x28 (HxBxD)
Vekt per stk: 7.5 kg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn