R.E.S.

Musical Innovation MI23.5 vurderes solgt Solgt

Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 39.000
Kjøpt av
gunnarium
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233879
Vurderer å selge min fantastiske Musical Innovation MI23.5 forforsterker. Dette er toppmodellen med den aller største strømforsyninga som koster 15.000 kroner ekstra. Kjennere vet hva denne er i stand til, og mange har byttet ut langt dyrere og mer kjente forforsterkere til fordel for denne.

Stikkord er ekstremt med detaljer, dynamikk og ikke minst en sortere bakgrunn enn jeg har hørt noe annet sted. Dønn nøytral og et presisjonsinstrument av rang.

Fire balanserte innganger og to ubalanserte. Balansert inngang nummer fire er omgjort til Home theatre bypass, slik at du kan koble til hjemmekinoanlegget ditt. Balansert XLR og balansert RCA utgang, i tillegg til ubalansert RCA-utgang.

Selges kun fordi jeg har lyst å begynne å leke litt med rørutstyr for å lære mer om det enn jeg kan, og siden jeg ikke er gutten med gullbuksene har jeg ikke råd til å sitte med to toppforforsterkere, dessverre.

Men jeg gidder ikke å gi bort forforsterkeren.

PS. Jeg har ikke emballasje (eller original kvittering, siden jeg kjøpte den brukt), men forforsterkeren er gjennomgått av konstruktør Roar Malmin, så den er fullstendig i orden. Den store strømforsyningen kjøpte jeg av Malmin i fjor.
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Må hentes

Informasjon om bruker

R.E.S.
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (32)
Medlem siden

Andre annonser av R.E.S.

  • Lilleeng XLR-kabler
    Selges av: R.E.S.
    Kr 1.000
Topp Bunn