Maxtor

Musical Innovation MI 9. Kupp!!! Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Effektforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 12.000
Kjøpt av
sviggum
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 23351
Hallo.

Det har kommet inn noen henvendelser på annonsen jeg la ut for litt siden vedr. salg av min MI 9 effektforsterker. Henvendelsen har dreid seg om ønsket pris og noen har kommet med bud. Av denn grunn velger jeg å gjøre det enkelt:

Den føste trykker på "Kjøp nå"-knappen blir eier av et effektforsterkerkupp til kun kr. 12.000,-!!!

Den originale annonsen så slik ut:
Jeg trenger å frigjøre litt kapital grunnet kranglevoren bil og kaputt oppvaskmaskin. Og da salg av mine høyttalerne ikke førte frem er jeg nødt til å selge jeg min flotte klasse A effektforsterker: Musical Innovation MI 9.

Dette gjøres ikke med lett hjerte.

Musical Innovation MI 9 er en fantastisk konstruksjon som yter 2 x 60 w klasse A og har gitt meg mange timer med ren musikk-glede. En voksen strømforsyning sørger for at den ikke får pustevansker selv under tunge belastninger. Rett og slett en nydelig musikkformidler! Den har fått fremragende omtale i norsk hifi-presse. Kopi av denne testen kan jeg legge ved når jeg finner den igjen.

For mer informasjon - se: http://www.tightsqueezeaudioblog.com/?page_id=1186

Denne er produsert i 2010 og nyprisen er kr. 30.000,-. Jeg er effekttrinnets andre eier og bildene vedlagt annonsen er av min MI 9.


Kom med bud! Hvilket som helst bud blir seriøst vurdert.

PS. Det har kommet inn en god del spørsmål om pris. I prinsippet lar jeg dette helt og holdent være opp til markedet å bestemme, men som en veiledning er ønsket pris et sted mellom kr. 12.000,- og 15.000,-.

Det har også kommet spørsmål om bytte. Generelt kan jeg si at dette kan være interessant basert på hva potensiell kjøper har av effekttrinn fra før og at jeg mottar litt penger i mellom.

Håper dette var litt klargjørende :)


Mvh.

Informasjon om bruker

Maxtor
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (12)
Medlem siden
Topp Bunn