A

Butikk Mola Mola Tambaqui, innbyttemuligheter

D/a konverter
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Telemark
Pris
Kr 108.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233359
Innbytte er mulig på Tambaqui.

En fantastisk vellydende dac og kanskje den mest kritikerroste noensinne. Etter mange hifi-kritikeres mening den beste på markedet. Se linker til noen av testene lenger nede.

Tambaqui dacen er diskre oppbygget i 32 trinn og har digital volum som ikke reduserer oppløsningen. Da dacen er ekte 32 bit vil det fortsatt være mer enn 24 bit tilgjengelig til musikkgjengivelsen selv om den digitale volumen brukes. Det vil derfor ikke bli noen matt og udynamisk lyd som oppleves med mange dacer med digitale volumkontroller. Utgangsbufferen er det samme ekstremt gjennomsiktige klasse A trinnet som sitter i Makua preampen. Tambaqui vil være et perfekt senter i et high-end system med bare digitale kilder, eller i et tradisjonelt high-end system med preamp der en ønsker å oppgradere dacen.

Bruno Putzeys har holdt på med utviklingen av dacen siden 2004. Den er diskre oppbygget fordi Bruno ikke syntes noen av dac chipene på markedet var gode nok, og mener selv at det vil ta 10 – 15 år før produsentene av dac chiper vil ta igjen ytelsene til hans diskre oppbygde dac.
Fantastiske omtaler og tilbakemeldinger på Makua dacen etter sammenligning med det beste som finnes på markedet indikerer at han har oppnådd noe utover det vanlige, og forventningene til Tambaqui har derfor vært tårnhøye.

Dette mener HiFi skribentene:

Hans Beekhuyzen har testet Tambaqui på sin Youtubechannel, og Tambaqui er nå hans nye referanse dac. Han gir en beskrivelse av Tambaqui eksteriør, interiør tekniske oppbygging og funksjonalitet. Og selvfølgelig også lydkvaliteten. Se videotesten her:


__________

Fantastisk test i Lyd & Bilde
Enestående DAC slår rot i sjelen
Fra produsenten jeg ikke hadde hørt om, kommer et virkelig unikum av en DAC. Faktisk den beste jeg har hørt. Geir Nordby Lyd & Bilde
Les testen her:


----------------

Mola Mola Tambaqui vs DCS Bartok testet av John Darko


__________

Strålende omtale i Positiv Feedback
"AN ABSOLUTELY EXTRAORDINARY, TOP-'O-THE-HEAP PRODUCT"
What more can I say? Bill Parish was quite right when he told me that this was a killer! DAC. I have to agree. The Mola Mola Tambaqui DAC is an absolutely extraordinary, top-o’-the-heap product, true reference-grade in every way.


___________

Ny flott omtale av Mola Mola Tambaqui i Franske Audiophile-Magazine.

Konklusjon:
Mola Molas Tambaqui er ganske enkelt den beste DAC jeg noensinne har testet. Det er et eksklusivt objekt, og ulik alt annet som i seg selv er en bragd med tanke på det imponerende antall enheter digital til analog kovertere som metter markedet i dag.
En analytisk kapasitet presset til sitt ytterste, kombinert med en mykhet og en ekstraordinær flyt, noe som vi trodde var forbeholdt mye dyrere enheter.
Det er imidlertid en av de mest nøytrale DACene jeg har vært i stand til å høre på, og dens evne til å få fram følelser når jeg hører på musikk er nesten ekstraordinær.
Achilles-hælen på veldig gjennomsiktige enheter er at de avslører andre svakeheter i systemet. Så ikke stol på at Tambaqui skal kompensere for svakhetene i de andre komponentene i Hi-Fi-systemet ditt, den gjør allerede mye for å fjerne svakehetene i den digitale verdenen.
Som du kan forestille deg etter å ha lest disse sidene, ble jeg helt forelsket i Tambaqui, og kjøpte derfor min demomodell.
Å gi en "Big Thrill" pris er derfor nødvendig for denne DAC-en som er ulik alle andre og som knapt frykter konkurranse fra modeller som kan være mye dyrere. En stor forelskelse!
Joël Chevassus - Décembre 2019

Hele testen kan leses med Google translate hvis du som meg ikke kan fransk.


__________

Test av Tambaqui i Hi Fi News, rates som "outstanding product.

Konklusjonen i testen:
Unusual is one way to describe the Tambaqui, but then MolaMola doesn’t do conventional.
‘Remarkable’ is another way, for whether with headphones or
used via its line outs, this DAC has precision, outstanding depths of detail and dynamics, and a sound able to draw the listener deep into the innermost detail of any recording.
Used with a computer or as a top-notch Roon endpoint,
this is one DAC you must hear.

Les hele testen her:


__________

Sitat fra Stereonet sin konklusjon fra deres ferske test av Tambaqui:
Chord Electronics' DAVE and the dCS Bartok beware, this is one of the best Roon endpoints going – and as such has rightly hooked itself a StereoNET Applause Award.

Omtalen er strålende uten et eneste ankepunkt lydmessig eller ellers.
Les hele omtalen her:


__________

Proffmarkedet begynner også å oppdage kvalitetene til Tambaqui dacen, og et ledende Tysk studio har anskaffet tre stykker til sitt studio. Det norske mastering studioet George Tanderø mastering bruker også Tambaqui.

__________

Tambaqui har fjernkontroll for alle funksjoner, og det kan også lastes ned en app så alt kan betjenes fra nettbrett eller telefon. Veldig praktisk i dag som mange allerede bruker nettbrett til betjening av musikkstreaming.
I tillegg til de vanlige digitale inngangene finnes også ethernet inngang for nettverkstilkobling som er Roon ready, og også I2S inngang via HDMI.
Det er hodetelefon utgang med jack og xlr.

Er du på jakt etter en dac fra øverste hylle kan dette være noe for deg.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Andervik Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (11)
Medlem siden

Andre annonser av Andervik Audio

Topp Bunn