Zomby_Woof

Mini Tune Pack Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Møbler og tweaks
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Ta kontakt
Kjøpt av
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 31942
Jeg har et sett slike akustikkremedier. De heter Mini Tune Pack, Jeg mener produsenten het Michael Green eller noe i den duren. Jeg kjøpte dem i sin tid for 2.690,- hon Lyric, om jeg ikke husker feil.

Bruksmåten er at de trekantede putene monteres der taket og to vegger møtes, de lange rektangulære monteres i hjørnene sånn omtrent i ørehøyde, de korte rektangulære monteres oppunder taket midt på to 'diagonale' vegger.

Dette gir ikke noen totalrenovasjon av romakustikken, så det er sagt. Likevel har de en hyggelig effekt på en del høyfrekvent uro, blant annet flutterekkko om du er plaget med det. De er også relativt små, og lyse og nøytrale i fargen. De skulle med andre ord være lette å leve med utfra estetiske hensyn.

De er ikke i bruk hos meg lenger, og har ligget lagret en stund. De har lite effekt i rom som i seg selv har rolig og kontrollert akustikk. Derimot har jeg hatt godt utbytte av dem i små, sparsomt møblerte rom med harde veggflater.

Jeg har ikke noe håp om å håve inn store summer for disse. En pengeslant, et par flasker god vin, eller en bunke interessante CD'er er aktuell 'pris'.

Informasjon om bruker

Zomby_Woof
Æresmedlem
Torget karakterer
Vurderinger (6)
Medlem siden
Topp Bunn