Atlerovik

Michell Gyro SE Black med Tecnoarm, MoFi MasterTracker +++ Solgt

Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 27.000
Kjøpt av
Virgo
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233758
Selger en Michell Gyro SE platespiller i sort, med Michell Tecnoarm og MoFi MasterTracker pickup. En meget vakker og vellydende spiller med MoFi’s råeste pickup. Denne spilleren kan du ha i flere tiår.
Spilleren er oppgradert med SolidAir Pylons. Dette gir en spiller som er mye enklere å justere og bruke, og ikke minst - den låter mye bedre. Sammen med SolidAir Bass Driver Vinyl puck låter den utrolig fint, og pucken matcher resten av spilleren veldig godt, som det kommer frem på bildene. Originalt fjæroppheng følger selvsagt med og kan byttes tilbake på 10 minutter.
Chassiset er profesjonelt borret opp til å kunne bruke en ekstra arm der motoren vanligvis står. Alle Michells armbord passer direkte i monteringshullene. Se bilder for hvordan spilleren fremstår med to armer, hvordan motor plasseres og hvordan chasssiset ser ut uten ekstra arm montert.
Det følger med originalt Michell Unicover deksel i pleksiglass, som er helt ubrukt. Bare tatt ut av esken for å ta bilde. Michells originale Record Clamp følger også med.
Gyro og arm er kjøpt på Oslo HiFi Center i juni 2020. MoFi Mastertracker ca et halvt år før, men er svært lite brukt. Det resterende er kjøpt høsten 2020.

Dette medfølger, nypriser i parantes:
Michell Gyro SE black: (27 490,-)
Michell Tecnoarm black: (9190,-)
MoFi MasterTracker: (8995,-)
Michell Unicover: (790,-)
Michell Record Clamp: (590,-)
SolidAir Pylons: (2500,-)
SolidAir Ebony Bass driver: 2500,-

Dette er altså en pakke med totalpris over 50 000,-

Original emballasje medfølger. Kan sendes om kjøper er villig til å bære risikoen, men foretrekker henting og besiktigelse i Oslo.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

Atlerovik
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (18)
Medlem siden

Andre annonser av Atlerovik

Topp Bunn