Erdal Stereo

Butikk Lumin X1 streamer/dac

D/a konverter
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 139.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 226597
Lumin X1 er det nye flaggskipet til fabrikken. Lumin X1, dac og streamer i et chassis, med ekstern strømforsyning for best mulig lyd.

I USA rangeres denne sammen med dac og streamer til 50000 dollar, knappe 500000 norske kroner!


Lumin er merket som startet Hi Rez streaming og gjorde dette tilgjengelig for alle. Fantastisk lyd med markedets beste brukervennlighet,Tidal Connect, MQA,ROON,Spotify,Tidal, Qobuz,Airplay og Internettradio.
I tillegg så utvikles det hele tiden forbedringer som gjør at Lumin holder seg i forkant av utviklingen - og dette oppgraderes automatisk via appen.

Her har Lumin laget en streamer / dac som låter sjeldent bra. Med Lumin X1 forsvinner trolig, for de fleste, behov for noen annen lydkilde. Byggekvalitet er eksepsjonelt god, og X1 oppgraderes direkte fra nettet via den meget anvennlige appen. Trolig markedets mest brukervennlige app.

Fabrikken har gått til det ytterste for å fjerne alt av støykilder. I Lumin X1 kan man sette fiberkabelen rett inn i produktet. Det gjør at all elektrisk støy elimineres.
Kan ta innbytte!

Les mer her!Dette er produkter man sjelden ser på bruktmarkedet, og det er nettopp fordi vi har en stor mengde fornøyde kunder!
Lumin leverer produkter som passer inn i alle oppsett, og det gjør det uproblematisk å kjøpe. Lumin har streamere i flere prisklasser, fra 27000,- og opp til 139000 kr.

Dette er virkelig et plug and play produkt som alle kan sette opp uten tidligere kunnskap om nettverkstreaming.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Erdal Stereo
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (29)
Medlem siden

Andre annonser av Erdal Stereo

Topp Bunn