Rudi

Linn LP12 toppmodell

Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Østfold
Pris
Ta kontakt
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230858
  • Sondek LP12 turntable mekanikk
  • Tranqulity Magnetic levetation.
  • Keel maskinert sub-chassis og armbord
  • Radikal motor kontrollenhet og strømforsyning.
  • Tiger Paw Khan
  • Ekos SE/2 tonearm
  • Strøken spiller som er blitt kjøpt og bygd opp av Kontrapunkt (nå Exact hifi)
Strøken altfor lite brukt spiller, har ikke vært i bruk etter at den fikk magnetic levetation oppgradering for 2 år siden fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid til og drive på i kjelleren min de siste årene, barn, familie, hus, hage og biler tar all min tid og jeg har en egen policy at alt jeg ikke har brukt på 2 år legges ut for salg ).

Men tilbake til spilleren, det er altså en topp modell som er strøken og nyprisen overstiger vel 200k og vel så det, den selges i utgangspunktet uten pickup og riaa, men jeg har en Linn Uphoric jeg kan selge med og jeg har også en helt ny Koetsu Urushi Gold Wajima (egen annonse) som kan selges med for 40k ekstra.
Original esker mener jeg og huske at jeg har til det meste.
Spilleren er pr i dag satt opp med ballanserte kabler....... men den kablen kan jo byttes til vanlig rca om man ønsker det.
Det er KUN Kontrapunkt og en av Linn's sjefer som har skrudd/justert denne spilleren, ingen andre som har "kålet" med den på noen måte.
Spilleren selges i utgangspunktet til høystbydende, men håper man husker på at dette er en strøken spiller til over 200k og at eventuelle bud er realistiske.
Spilleren er noe lysere i treværket enn det den ser ut på det første bildet, den forandrer seg veldig etter lyset i rommet.
Vedr kvitteringer....... jeg har de nok et eller annet sted, men vet ikke helt hvor, MEN spilleren er som sagt godt kjent hos Kontrapunkt/Exact hifi's eier.

Kan ta rimeligere spiller i innbytte, men det jeg egentlig trenger er en ny preamp, kan evt også være intresert i en Hovland 200 i sort utgave til vintageanlegget eller en 2 delt ARC Ref av nyere modell.
20210103_182327.jpg
20210103_182313.jpg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

Rudi
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (34)
Medlem siden
Topp Bunn