JoHoo

Line Magnetic VO-2 TVC Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 10.000
Kjøpt av
P. Bateman
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 45731
Selger et smykke av en TVC og en kraftig vitamininnsprøytning for de som ønsker mest mulig transparent og oppløst lyd fra sitt anlegg.
VO-2 er ca 4 mnd gammel og rett innspilt. Selges grunnet overgang til integrert forsterker.

TVC er forkortelse for Transformer Volume Control, og skiller seg fra vanlig passive forforsterkere ved at impedanseforhold mellom kilde og forsterker alltid holdes optimalt. Det vil si at du har maksimal oppløsning allerede ved de laveste lydnivåer. Et google søk gir den vitenskapelige forklaring.
VO-2 gir et ufarget lydbilde fra kilde til effekt, men med en detaljerikdom og klang som du skal betale mange ganger for med en aktiv pre. TVC er ofte beskrevet som den optimale løsning der kilde har høy nok utgangspenning til å drive effekt. Mange med rørforsterker og spesielt SET sverger til TVC, men det er også yppelig med vellåtende transeffekt hvor en foretrekker effekttrinnets egenlyd og ikke ønsker videre farging eller tilsløring fra en aktiv pre. Har selv brukt den på et Modwright KWA-150 og syntes TVC låt bedre enn Aesthetix Calypso. Mer transparent og mer veldefinert bass...

VO-2 har en inngang, og passer dermed best for de som kun har en kilde og liker å høre på hele plater da fjernkontroll er også fraværende.
Volum reguleres i 23 trinn. Brytere på topp er for å løfte jord. Av innganger og utganger er det 1xRCA og 1xXLR.

I en test og sammenligning med Music First Classic Copper i det tyske magasinet Audio i mai 2013, fikk VO-2 maks score, Sehr Gut. Denne testen kan oversendes som pdf hvis ønskelig. Ellers finnes ikke mye informasjon på nettet da Vo-2 er relativt ny på markedet.

Dimensjoner på VO-2 er 28 x 13 x 20 cm og den er på ca 5 kilo
Listepris i Tyskland er 3240 Euro. Utseende og kvalitetsfølelse på konstruksjonen er i toppsjiktet

Min Pris er 10.000

Hvis du bor i Oslo området er du velkommen til meg for en demonstrasjon eller hjemlån for test i eget anlegg.

Ta kontakt på tlf 40020505 eller PM

Informasjon om bruker

JoHoo
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (16)
Medlem siden
Topp Bunn