Zulu

Lii Audio Crystal 10 Perfekte formidlere av jazz!

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 33.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 229079
Fantastisk vellydende høyttalere med fulltoneelement selges privat.

Kan evt byttes i andre spennende høyttalere. F.eks Martin Logan,Hørning Eufrodite Ellipse PM 65, TANNOY, Harbeth, Spendor SPL100R, Kom gjerne med forslag

Ønsker å prøve andre spennende høyttalere


Må høres!

Hvis du ønsker å få med deg alle detaljene i musikken så er dette høyttalere for deg. Lyden i disse er krystallklar og superdetaljert. Her er det ingen savn av et dedikert diskantelement. Her er det diskant så det holder.

Vi snakker om Lii Audio Crystal 10. Dette er høyttalere som kommer til å bli legendariske. De har et frekvensomfang fra 32Hz-20kHz og følsomhet på 100dB. Bare elementet på 10 tommer koster over 10.000 kr og er i en liga for seg selv.

Dette er store høyttalere med stor lyd. Dimensjonene på høyttalerne er Høyde 115 cm, Bredde 60 cm og Dybde 49,5 cm. De veier 55kg pr stk. Da høyttalerne ikke har delefilter blir lyden mer direkte og utilslørt. Bassen går dypt og er kraftig. Her trenger du ikke en kraftig forsterker for å spille høyt. Noen få kvalitetswatt er alt som trengs. Disse vil låte fantastisk sammen med en SET rørforsterker.

Se veldig god omtale her: og her

Info om elementet finner du her

Kjøpt nye av meg for 41.000 inkl. moms og frakt. Ventetiden med å få de fraktet til Norge var ca 9 uker. Disse er brukt i ca 100 timer og er knapt innspilt.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

Zulu
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (9)
Medlem siden
Topp Bunn