cb_600

Klipsch Heresy III "Nye" Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Vestfold
Pris
Kr 13.500
Kjøpt av
Stein Ivar
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 47928
Selger ett par ?nye? Heresy III. De er ikke spilt på mer en ca. 80-90 timer, og er dermed ikke helt innspilt enda. Det er ingen skader/merker på dem eller noe som gjør at dem ser annet en nye ut.
Heresy III er håndbygget i Hope, Arkansas USA. Og er bygget som ett par til en kunde, har serienummer og er registrert hos Klipsch.

Er svært interessert i å ta innbytte i en litt strømsterk effektforsterker, både rør og transistor er av interesse. Kan også være interessert i å ta en Klipsch RC-62 eller -64, eller ett par RS-42, -52 eller -62 i innbytte.

Info fra produsent: http://www.klipsch.com/heresy-iii-floorstanding-speaker
Pris pr. stk: http://www.mono.no/produkter/klipsch/heritage/klipsch-heresy-iii-valnøtt-srb-stk-1007423-p0000007630

For de som interesserte og/eller bare nysgjerrige, så har jeg notert ned noen ord om min opplevelse av Heresy III.

Heresy III er helt fantastiske musikkformidlere! Jeg opplever dem som plasseringsvennlige i mitt kinorom, trenger ikke mye jobb før at dem levere en svært stor scene, med en tilstedeværelse og fokus som jeg aldri har fått til tidligere i kinorommet.
Har hatt noen Klipscher innom kinoen, det har bestandig fungert meget bra med tanke på film. Men har egentlig alltid følt at det har manglet en del ved musikklytting. Kanskje spesielt med tanke på scene og fokus, har bestandig måttet spille relativt høyt for å få det til.

Men Heresy III leverer på volumnivåer som man ikke skulle tro var mulig. Musikk lytting på moderate lydnivåer er rett og slett mulig med disse høyttalerne. Ikke bare er det en helt enorm scene og fantastisk fokus i sweetspot, men opplever at den gode fokusen og den store scene, også er å oppleve fra stort sett samtlige sitte plasser i rommet. Det er imponerende levert av Heresyene.
Og med tanke på at det ikke er brukt mye tid på plassering, samt at elektronikken som brukes av meg er langt fra den beste, er det rett og slett forbløffende hvor bra Heresyene presterer.

Så hvorfor selge? Innser nå, etter og hatt disse en stund, at musikklyttingen i min hverdag er svært begrenset. Har et ønske om å høre mer på musikk, men må bare innse at 95% av bruken fremdeles er til film. Og da er det RF-serien til Klipsch som for meg blir det kjente og kjære. Samt 5.1 oppsett fremfor 2.1 oppsett.
Heresy III skal man fint klare å få til å fungere superb til film også, men krever noe mer tid, tålmodighet og kanskje ett par stativer. Og ærlig snakket så viser det seg at jeg hverken har tid eller tålmodighet til det.. Ønsker derfor å selge til noen som kan reddferdiggjøre bruken av disse fantastiske musikkformidlerne.

Ta kontakt vist du lurer på noe eller bare rett og slett er nysgjerrig. Prøvelytting er fullt mulig, og ta gjerne med egen elektronikk vist du har lyst til det. Sending er ikke noe problem da alt av original emballasje er inntakt og tilgjengelig som på bilde.

Informasjon om bruker

cb_600
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (12)
Medlem siden
Topp Bunn