B

Butikk Kaiser Akustikkpanel

Status
Denne annonsen er utgått.
Absorbenter
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 5.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 223819
AKUSTIKKPANELER
Vi endrer på vårt demorom og har for salg 4 stk. Spline akustikpanel av størrelse 160 cm x 60 cm. Tykkelsen er ca. 5 cm, synlig overflate er i finer med et mønster av mikrohull. Fargen er hvit. Kan monteres vertikalt eller horisontalt - på vegg eller i tak. Kan påmonteres fot og stå fritt på gulvet - enkeltvis eller i serie.
Se mer info i understående standard annonsetekst:

Kaiser produserer flyttbare akustikkpaneler, enten som flate eller buede konstruksjoner, se bilde 6 og 7. Panelene er perforert med mikrohull, ensidig eller tosidig, og kan monteres på vegg, tak eller på fot for å stå fritt på golvet. Tosidige paneler må/bør monteres minst 20 cm ut fra vegg.

Panelene kan leveres i 3 størrelser, 1600*600 mm, 1100*600 mm og 600*800 mm. Standard farger er hvit, lys eik og kirsebær.
Flate akustikkpaneler monteres ofte ut fra de to hovedaksene i et lytterom for å dempe stående bølger, se vedlagte spesialorientering om akustikkpaneler i lytterom og om dempeeffekten av disse mikrohullplatene, jf. https://www.kaiser-acoustics.com/en...ds/leadingedge-acoustic-panels-data-sheet.pdf og https://www.akustiksystem.de/de/akustiksystem/Mikroperforation.pdf,

Panelene kan også fordelaktig brukes for eksempelvis å stenge av mot åpne siderom ved «finlytting».
Buede paneler, modell D, benyttes som sammenhengende dempeflater og frittstående dempevegger, jf. Bilde 8.

Standard pris panel 1600*600 mm, pr. stk kr 14250.
4 stk demobrukte hvite paneler selges for kr 5000 pr stk. 4 stk selges samlet for kr 17500. Som nye, har kun hengt på vegg.
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden
Topp Bunn