B

Butikk JPS Lab Aluminata, 1.8 m

Status
Denne annonsen er utgått.
Høyttalerkabler
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 17.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227421
Selger en JPS Lab Aluminata høyttalerkabel, 1.8 m (2 m spade-spade).
Kabelen er strøken og lite brukt. Standard Aluminata farge og terminering. En high end kabel med en behagelig lydkarakter.

Aluminata, av JPS Labs, er en kabelfamilie bestående av strømkabler, signalkabler, høyttalerkabler mm. Disse kablene spiller godt såvel i samvirke med kabler av egen slekt og andre eksterne «familier».

JPS Labs bruker Alumiloy, en kobber aluminiumslegering med høy strekkfasthet, for å danne sine ledere. I dette tilfellet betyr det 15-gauge heldekkende ledere i en Kapton-isolator, men den virkelige Aluminata-vri er bruken av aluminiumgranuler som holdes i en polymerhylse som brukes som skjold. JPS hevder at dette skjoldet eliminerer inntrenging av RFI og EMI og til og med kutter ut støy fra bakken. Det hele avsluttes med et flettet skjede, WBT-plugger og leveres i en aluminiumskasse, omtrent dimensjonene til et halvt dusin LP.
Aluminata utmerker seg med musikkflyt, granularitet av lyd og fravær av støy. De som elsker det, synes det er den mest naturlige, sammenhengende, klartklingende og glatte lydkabelen med de mørkeste stillhetene du kan få. Diskanten er fri og bassen er dyp, tydelig og stram.

Spesifikasjoner Aluminata ht.kabler
- Enorme 5 AWG / 16,8 mm2 Alumiloy® faste kjerneledere
- Med en 100 watt forsterker med full effekt inn i en 4 ohm høyttaler, vil en 2,4 meter kabel bare slippe 0,001 watt. Maximum amplifier power 15,000 watts (15 KW). Maksimal forsterkereffekt 15.000 watt (15 KW).
- Particle Aluminium Shield (PAS) er ca. 0.5"/12 mm tykt og absorberer/beskytter effektivt mot miljømessige og jern/ komponentbasert støy
- Etter vår ydmyke mening er det ikke noe bedre skjold tilgjengelig på noen kabler på planeten Jorden.
- Trippel antiresonant design reduserer resonansene til forsterkeren eller høyttaleren
- Valg av WBT sølvspader eller gull WBT-låsende bananer for maksimal langsiktig tilkoblingsintegritet, brukeren kan oppgraderes om nødvendig for fremtidige forsterker- eller høyttalerendringer
- Håndlaget fra innsiden og ut i USA av en meget dyktig mastertekniker
- Totalvekten er 3,6 kg per 2,4 m høyttalerkabel. Fleksible endeledninger gir enkle tilkoblinger, kabelen kan formes og vil forbli der den er plassertLaget av: JPS Labs
URL: www.jpslabs.com
Se også: https://jpslabs.com/pages/jps-labs-reviews

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn