Jan-Helge

IMF Electronics - Studio TLS80 MK.II

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 10.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 240462
Disse TLS80'ene kjøpte jeg i vår, selv om jeg absolutt ikke trenger dem da jeg har fire andre par IMF-høyttalere, deriblant to par Reference Standard som er storebrødrene til disse. Jeg har derimot alltid likt IMF-høyttalere, så kan vel si at jeg er en lidenskapelig IMF-fan, men bor i en liten leilighet og tre par store IMF'er samt to små par (som ikke er så små dem heller) er bare irriterende å ha i hus.

Har i grunn ikke veldig lyst å selge disse, men nå skal roterommet mitt (som er ubrukelig pr i dag, fordi der står høyttalere lagret), det skal bli til et gjesterom. Og da MÅ disse ut, dessverre!!

Å prute på disse er bare å glemme, jeg gav selv 10.000 kroner for dem og selger de veldig motvillig for det samme, jeg trenger plass mer enn jeg trenger høyttalerne (akkurat nå er det direkte upraktisk og hemmende å eie disse så de MÅ dessverre ut).

Selv synes jeg de er verdt prisen og at de spiller veldig bra, hadde jo ikke dratt fem par i hus dersom dette ikke var en lidenskap. Om noen fatter interesse for disse så står døren her åpen for en demo, det kan lett avtales.

For alderen ser de helt ok ut og teknisk fungerer de som de skal, de har jo sine bruksmerker men er veldig ok å leve med synes i alle fall jeg. Jeg er andre eier til disse i følge forrige eier som kjøpte dem nye på Audioscan i sin tid.

Høyttalerne står på Lunner på Hadeland hvor jeg bor, ca 1 time nord for Oslo.
Forsendelse
Må hentes

Informasjon om bruker

Jan-Helge
Overivrig entusiast
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Jan-Helge

  • IMF TLS80 MK.II
    Selges av: Jan-Helge
    Kr 10.000
Topp Bunn