R.E.S.

High-end horn-høyttaler (stativ) Solgt

Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 75.000
Kjøpt av
Dire Wolf
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 235255
Et avsindig skyv i mellombassen, og en bassgjengivelse som gjør at du glemmer en hver tanke om subwoofer. Toppen er silkemyk og holografien slår glatt i hjel myten om at hornhøyttalere ikke kan levere tredimensjonale lydbilder.

Fleetwood DeVille er ultrahighend-produsenten Oswald Mills Audio sitt "alibi" for høyttalere i litt mer betalbare prisklasser, men denne stativhøyttaleren vil likevel tappe kontoen din for 130.000 kroner når du kjøper den ny.

Jeg har mottatt høyttalerne som en del av et innbytte på salg av andre høyttalere, og selger de derfor videre. Høyttalerne er veldig lite brukt, og ble kjøpt så sent som i januar i år.

Dick Olsher i The Absolute Sound var over seg av begeistring da han testet dem:

"The DeVille has impacted the landscape of two-way stand-mount designs in a significant way, so much so, that it has become my favorite speaker in this genre. It’s agnostic when it comes to power amps and is comfortable with almost anything north of 8Wpc. It offers a winning combination of excellent engineering and exceptional execution, and is capable of weaving a considerable amount of sonic magic, of recreating a moment in space and time that is utterly convincing. Very few speakers are capable of accomplishing that, especially at this asking price. The De- Ville will surely win many friends for the Fleetwood Sound Company. A must-audition for audiophiles, young and old alike."

Høyttalerne har en seks tommer dyp konisk horn-diskant, tilsvarende det man finner på de dyreste OMA-høyttalerne. Bassen og mellomtonen er det et 8-tommers element som tar seg av. Fleetwood oppgir at de spiller bass ned til 36 hertz, men med litt hjelp av rommet (slik som hos meg), så får du langt dypere bass enn det.

Høyttalerne er i ekte treverk. Selve kabinette er i svart ask, mens toppen, bunnen, hornet og stativene er i ask. Finish er med andre ord nøyaktig som på bildet.

Selve høyttaleren er 61 x 45,7x 25,4 cm (høyde x bredde x dybde). I tillegg kommer høyden på stativet på 60 cm. Følsomheten er på 94 dB, men impedansen dipper omtrent ikke under åtte Ohm, så Fleetwood anbefaler fra 10 watt og oppover.

Det følger også med et "bord-stativ" som gjør at du kan ha høyttalerne stående på en benk. (De har nemlig bassrefleksåpningene på undersiden)

Eneste grunn til å selge er at de er litt store i lytterommet mitt, og at de nok spiller enda bedre på rørforsterkere enn 600 klasse D-watt som jeg har i mitt anlegg. J

Høyttalerne kan sendes (en eske for stativer og en eske for hver av høyttalerne)

Enda bedre pris for så godt som nye høyttalere ved rask respons.

Les mer om høyttalerne her: https://fleetwoodsound.com/product/deville-loudspeaker/

deville_01.jpg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

R.E.S.
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (32)
Medlem siden

Andre annonser av R.E.S.

  • Lilleeng XLR-kabler
    Selges av: R.E.S.
    Kr 1.000
Topp Bunn