Moiz Audio

Butikk heed DACtilus III

Status
Denne annonsen er utgått.
D/a konverter
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 5.700
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227519
I utformingen av Heed DACTILUS, var vårt mål å skape en DAC som gjør enhver digital kilde ? CD-spiller, DAB-tunere, etc. ? morsommere å lytte til i musikalske termer.

Brukes den sammen med høykvalitets digitale komponenter holder den seg godt i konkuranse med mange innebygde DAC?er, med sin helt unike oppbygging ? en organisk presentasjon av musikken som formidler det musikalske budskapet på en veldig flytende, naturlig, rytmisk engasjerende måte.

«?it?s seldom anything other than an enjoyable one to listen to and we?re happy to recommend it?» -Hi-Fi Choice.
Details

Kjernen i Dactilus 3 ligger vår nye Dactil 2.0 DAC modul, som er basert på et integrerte Wolfson D / A-chip inkludert ikke bare for D/A-omforming, men også den enkle analog filtreringen i utgangen. Den håndterer alle kilder opptil24bit/192 kHz-signaler med høy oppløsning og, på tross av sin enkle minimalisme, er den i stand til å oppnåforbausende god ytelse.

For å unngå uønsket elektromagnetisk interferens innenfor chassiset, har DACTILUS ingen on-board strømforsyning men benytter et spesielt «vegg-vorte» PSU. Denne kan oppgraderes med vår Q-PSU for maksimal ytelse. Naturligvis tilbyr vi DACTILUS / Q-PSU kombinasjonen til en spesiell pakkepris.

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (114)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn