Moiz Audio

Butikk Heed Audio LaGrange

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 53.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 228038
Velkommen til Lagrange, der musikk blir til ren magi!LaGrange er det nye symbolet på lydperfeksjon. Med et kritisk øre for detaljer og en lidenskap for musikknytelse, tar Heed Lagrange deg med til Lagrange-punktet av lydverdenen - der alt står stille, og musikken tar over.

Heed Lagrange, en integrert forsterker av høyeste kaliber, gir deg en uovertruffen lydopplevelse. Med et unikt fokus på soniske egenskaper, tar denne forsterkeren deg med på en reise gjennom musikken som du aldri har opplevd før.

Heed Lagrange leverer 2 x 60 Watt i 8 Ohm, og veier inn med solide 15 kilo ren kraft. Denne perlen av en forsterker er bygget med kompromissløs kvalitet og gir deg et lydbilde som vil sette standarden for dine musikalske øyeblikk. Med full fjernstyring, HT-bypass, og hodetelefonutgang, gir Lagrange deg allsidighet og kontroll over din lytteopplevelse.

Forsterkeren er basert på TransCap teknologien til Heed, som minner om OTL baserte rørforsterkere med utgangskondensatorer.
Utgangskondensatoren sørger for en stor avkobling mellom forsterkeren og høyttaleren. Utgangskondensatoren fungerer som en energilagringsenhet (batteri). Effektlevering blir rask og nøyaktig. Resultatet er en klangbalanse og lyduttrykk som minner mye om de beste rørforsterkerne som finnes.

Ønsker du en forsterker som kan levere lyd med overlegen ro, eleganse og slagkraft? Heed Lagrange er svaret. Med et oppdatert design og en imponerende kombinasjon av teknologi og håndverk, bringer denne forsterkeren musikken til liv med autentisk boogie, uovertruffen dynamikk og en klanglig dybde som vil ta pusten fra deg.

Heed Lagrange er ikke bare en forsterker; det er en livsstil for lydentusiaster som søker det ekstraordinære.

Hvordan låter den? Musikalsk, levende og engasjerende. Heed Audio låter aldri kjedelig.

Omtaler:

https://rognlien.wordpress.com/2019/08/25/lagrange-lagrange/

http://www.highfidelity.pl/@main-1010&lang=en

https://www.hifitest.de/test/vollverstaerker/heed_audio-lagrange_19856

Produsentinfo:
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (123)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn